Praksis: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις του προγράμματος Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας

Έχεις μία επιχειρηματική ιδέα που θέλεις να την κάνεις πράξη; Έχεις ήδη μία επιχείρηση και θέλεις να την αναπτύξεις περισσότερο; Είσαι ελεύθερος επαγγελματίας και χρειάζεσαι γνώσεις επιχειρηματικότητας;

Το Πρόγραμμα Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας PRAKSIS BUSINESS COACHING CENTER που υλοποιείται από τη ΜΚΟ PRAKSIS δίνει τη λύση, καθώς προσφέρει δωρεάν εξατομικευμένη συμβουλευτική και coaching που ανταποκρίνεται στις ανάγκες, τα όνειρα και τους στόχους κάθε επίδοξου ή υφιστάμενου επιχειρηματία.

Αποκλειστικός χρηματοδότης του PRAKSIS BUSINESS COACHING CENTER για το διάστημα Αύγουστος 2016 – Ιανουάριος 2018 είναι το Citi Foundation και η Citi Ελλάδος.

Στα τρία χρόνια λειτουργίας του, περισσότεροι από 200 άνθρωποι έχουν εμπιστευτεί το PRAKSIS BUSINESS COACHING CENTER και τα αποτελέσματα τους δικαιώνουν, καθώς ένας στους τρεις έχει κάνει την ιδέα του πράξη!

Το PRAKSIS BUSINESS COACHING CENTER ξεχωρίζει γιατί αφορά κάθε είδους επιχείρηση, για κάθε κλάδο της οικονομίας, χωρίς κριτήριο καινοτομίας (μοναδικό κριτήριο επιλογής είναι η βιωσιμότητα της ιδέας). Ξεχωρίζει, επίσης, για την εξατομικευμένη και προσωποποιημένη προσέγγιση που ακολουθεί, αλλά και γιατί εστιάζει τόσο στη συμβουλευτική και την εκπαίδευση όσο και στο business coaching, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να ενισχύσουν τα δυνατά τους σημεία και να αντιμετωπίσουν τις αδυναμίες τους.

Για ένα διάστημα 3 μηνών, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, οι συμμετέχοντες στο PRAKSIS BUSINESS COACHING CENTER θα έχουν διαδοχικές ατομικές συναντήσεις με επιχειρηματικούς συμβούλους και business coach και θα συμμετάσχουν σε χρήσιμα εκπαιδευτικά σεμινάρια που υλοποιούνται από κορυφαίους παράγοντες της αγοράς.

Δυνατότητες Χρηματοδότησης

Οι συμμετέχοντες που ολοκληρώνουν επιτυχώς το πρόγραμμα έχουν τη δυνατότητα να «ανεβάσουν» την επιχειρηματική τους ιδέα στην ηλεκτρονική πλατφόρμα OneUp, ώστε να ελκύσουν το απαραίτητο κεφάλαιο εκκίνησης. Η καινοτόμος αυτή πλατφόρμα crowdfunding αποτελεί μια εναλλακτική μορφή άντλησης κεφαλαίου για επιχειρηματίες, στηριζόμενη στη «συμμετοχική χρηματοδότηση».

Πληροφορίες – Αιτήσεις Συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επισκεφτούν το www.praksis.gr/bcc, να συμπληρώσουν και να αποστείλουν τα απαραίτητα έγγραφα στο bccinfo@praksis.gr, έως και την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017, 17.00 μ.μ.

Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Καθώς το πρόγραμμα προσφέρεται δωρεάν, ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στην επιλογή των συμμετεχόντων που πληρούν τα κριτήρια βιωσιμότητας της επιχειρηματικής τους ιδέας και διαθέτουν δέσμευση και επιμονή για την επιτυχία της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ