Business Talents: Εγγραφές ως τις 19/2

Ο καινοτόμος Διαγωνισμός BUSINESS TALENTS με χρήση Επιχειρηματικού Προσομοιωτή πραγματοποιείται στην Ελλάδα για 4η χρονιά και ως 19/2 δέχεται Δηλώσεις Συμμετοχής φοιτητών και αποφοίτων σε ομάδες -‘εταιρίες’ 3 ή 4 μελών.

Παράλληλα, όπως πέρσι, μαζί με τον Τελικό του ΒΤ θα υλοποιηθεί η Ημέρα Καριέρας, για επαφές και συνεντεύξεις των συμμετεχόντων στο Διαγωνισμό με κορυφαίες εταιρίες που αναζητούν ‘Ταλέντα’ και προσφέρουν Θέσεις Εργασίας και Πρακτικής Άσκησης.

Το BUSINESS TALENTS & CAREER DAYS αποτελεί το  μεγαλύτερο Πρόγραμμα ενεργής συμμετοχής φοιτητών & αποφοίτων στην Ελλάδα καθώς οι συμμετέχοντες διοικούν με την ομάδα τους, τη δική τους (εικονική) εταιρία, σε μια πρακτική άσκηση Επιχειρηματικότητας, ανταγωνιζόμενοι άλλες ‘ομάδες-εταιρίες’. Παίρνουν πραγματικές Αποφάσεις σε υψηλό επίπεδο διοίκησης και λαμβάνουν πραγματικά Αποτελέσματα πωλήσεων και κερδοφορίας, συντάσσοντας κάθε ‘Ετος’ ένα Επιχειρηματικό Σχέδιο (Business Plan). Στα 11 ‘Ετη’ διοίκησης (σε πραγματικό χρόνο 11 εβδομάδες) λαμβάνουν στρατηγικές Αποφάσεις στις λειτουργίες Marketing, Παραγωγής, Logistics, Χρηματοοικονομικών, και Ανθρώπινου Δυναμικού των εικονικών τους εταιριών, με στόχο να προκριθούν στον μεγάλο Τελικό σαν μία από τις 75 επικρατέστερες, από τις εκατοντάδες εταιρίες-ομάδες που ξεκινούν κάθε χρόνο (πέρσι 817 ομάδες – 2.714 συμμετέχοντες από 72 Εκπαιδευτικά Ιδρύματα!).

Είναι Δωρεάν για όλους και απευθύνεται σε πάνω από 450.000 προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές καθώς και αποφοίτους (ως 2 χρόνια) όλων των ΑΕΙ, ΤΕΙ, Ιδιωτικών Κολλεγίων και ΙΕΚ της χώρας, ανεξαρτήτως Σχολής και ειδικότητας.

Από το 2013, έχουν ήδη συμμετάσχει πάνω από 7.500 φοιτητές και απόφοιτοι, από όλα –κυριολεκτικά- τα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας!

Οι Εγγραφές λήγουν 19 Φεβρουαρίου και ο Διαγωνισμός με 2 δοκιμαστικά ‘Ετη για εξοικείωση με τον Προσομοιωτή ξεκινά 20 Φεβρουαρίου. Τα επόμενα 9 ‘Ετη, όλα Online είναι με βαθμολογία, η οποία θα καθορίσει και την πρόκριση στον Τελικό (26 Μαΐου) όπου θα διεκδικήσουν τις 20 πρώτες θέσεις για Βραβεία 7.000 €, ενώ όλοι θα λάβουν Δίπλωμα συμμετοχής.

Η Εγγραφή είναι ταυτόχρονη και με παράλληλη online κατάθεση του Βιογραφικού των συμμετεχόντων για την Ημέρα Καριέρας στις 27 Μαΐου, η οποία διοργανώνεται σε συνεργασία με το Kariera.gr, το μεγαλύτερο website στην Ελλάδα για αναζήτηση εργασίας, υποστηρικτή του θεσμού μας όπως και κάθε δράσης νεανικής επιχειρηματικότητας.

Το BUSINESS TALENTS & CAREER DAYS είναι μια μοναδική βιωματική εμπειρία που παρέχει πολλαπλά οφέλη, καθώς αναπτύσσει τις επιχειρηματικές ικανότητες (business skills), τις διοικητικές δεξιότητες (managerial-soft skills), τη συνεργασία σε ομάδα και το πνεύμα επιχειρηματικότητας και καινοτομίας, που αναζητούν οι επιχειρήσεις στους νέους, ενώ στη συνέχεια δίνει ευκαιρίες για πρόσληψη μέσω της Ημέρας Καριέρας.

Το Πρόγραμμα διοργανώνεται από την PRAXIS MMT*, διεθνή εταιρία και με ηγετική θέση εδώ και 23 χρόνια στην ανάπτυξη Επιχειρηματικών Προσομοιωτών (business simulators), λογισμικού και συστημάτων για την εκπαίδευση σε Πανεπιστήμια και Εταιρίες σαν ‘Business Games’, η οποία υλοποιεί διεθνώς Διαγωνισμούς νέων σε πολλές χώρες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ