Citi Tech for Integrity: Ένας διεθνής ανοιχτός διαγωνισμός καινοτομίας

Τo “Citi Tech for Integrity”(T4I), ένας διεθνής ανοιχτός διαγωνισμός καινοτομίας για την προώθηση της ακεραιότητας και της διαφάνειας στο δημόσιο τομέα από τη Citi.

Πρόκειται για μία προσπάθεια ορόσημο για την ενθάρρυνση καινοτόμων εταιριών τεχνολογίας οποιουδήποτε μεγέθους από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης και της χώρας μας, να δημιουργήσουν λύσεις για την προώθηση της ακεραιότητας, της λογοδοσίας και της διαφάνειας στο δημόσιο τομέα και όχι μόνο.

Η πρωτοβουλία αυτή της Citi σε συνεργασία με συνεργάτες από το δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, θα παρέχει στους φορείς του δημοσίου πρόσβαση σε εταιρίες καινοτόμου τεχνολογίας και στις ιδέες τους για το πώς θα αυξηθεί η διαφάνεια και η αποτελεσματικότητα. Το πρόγραμμα T4I θα παρέχει επίσης, την υποστήριξη και την υποδομή που είναι απαραίτητες στις εταιρίες προκειμένου να προσαρμόσουν τις ιδέες τους στις ανάγκες αυτής της αγοράς. Η καινοτόμες προτάσεις αναμένεται να δώσουν λύσεις ή να διευκολύνουν στη διαχείριση διαφόρων περιοχών όπως δημόσιες συναλλαγές και συμβάσεις, πολιτισμός, ηθική και συμμετοχή πολιτών, μείωση γραφειοκρατίας, ασφάλεια της πληροφορίας, κ. ά.

Όσοι επιλεγούν θα παρακολουθήσουν ένα πρόγραμμα ταχείας ανάπτυξης που θα τους παρέχει συμβουλευτική και υποστήριξη προκειμένου να αναπτύξουν τις ιδέες τους. Εκείνοι που θα περάσουν στην τελική φάση θα παρουσιάσουν τις προτάσεις τους σε συγκεκριμένες ημέρες παρουσιάσεων σε διάφορες πόλεις του κόσμου.

«Αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες μέσα από ανοιχτά δίκτυα καινοτομίας και εφαρμόζοντας τες σε θέματα ακεραιότητας, μπορούμε να διευκολύνουμε την εξεύρεση λύσεων που θα αυξήσουν τη διαφάνεια και θα υποστηρίξουν τις προσπάθειες καταπολέμησης της διαφθοράς. Ελπίζουμε ότι αυτή η πρωτοβουλία δε θα αλλάξει μόνο το πρότυπο της ακεραιότητας αλλά θα αναδείξει τη δύναμη που έχουν οι συνεργασίες δημόσιου-ιδιωτικού τομέα», δήλωσε ο Jay Collins, Vice Chairman of Corporate and Investment Banking της Citi.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ