Data Communication: Υποστηρίζει τον «Σύλλογο Δικαίωμα στη Ζωή»

Η Data Communication στηρίζει για 2η συνεχή χρονιά τον σύλλογο γονέων και φίλων Ατόμων με Αναπηρία «Σύλλογος Δικαίωμα στη Ζωή», στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία παρέχει δωρεάν λογισμικό λογιστικής και φορολογικής διαχείρισης για την επικαιροποιημένη κάλυψη των λειτουργικών αναγκών του οργανισμού, καθώς και υπηρεσίες υποστήριξης για τη βελτιστοποίηση της λειτουργίας του.

Με την αφορμή αυτή, η κα Ζωή Δουζένη, Executive Vice President της Data Communication, δήλωσε: «Συνεχίζουμε την προσφορά μας στο κοινωνικό σύνολο με δράσεις ευθύνης. Στηρίζουμε για δεύτερη συνεχή χρονιά τον «Σύλλογο Δικαίωμα στη Ζωή», διευκολύνοντας την καθημερινότητα και τη λειτουργία του οργανισμού με την παροχή δωρεάν λογισμικού και της 24/7 υποστήριξής μας, συνδράμοντάς τους όσο μπορούμε στο δύσκολο και τόσο σημαντικό έργο τους».

Το σωματείο γονέων, κηδεμόνων και φίλων Ατόμων με Αναπηρία «Σύλλογος Δικαίωμα στη Ζωή» ιδρύθηκε το 2005 στο Ηράκλειο της Κρήτης και έχει ως σκοπό την πραγματοποίηση ενεργειών που εξυπηρετούν τις ανάγκες παιδιών και ενηλίκων με αναπηρία και των οικογενειών τους. Παράλληλα, λειτουργεί από το 2008 «Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας φροντίδας για Άτομα με Αναπηρία στα Άνω Καλέσσα του Δήμου Μαλεβιζίου (Ηράκλειο Κρήτης).

Στηρίζοντας διαχρονικά πρωτοβουλίες με ουσιαστική συνεισφορά στο κοινωνικό σύνολο, η Data Communication, από την ίδρυσή της έως σήμερα, προσφέρει δωρεάν τα προϊόντα, την τεχνογνωσία και τις υπηρεσίες της σε Μη Κυβερνητικούς Οργανισμούς (ΜΚΟ), συμβάλλοντας με το δικό της τρόπο στο σημαντικό έργο που προσφέρουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ