METRO ΑΕΒΕ: Διάκριση στο Συμπόσιο της KPMG

Μία ακόμη σημαντική βράβευση κατέκτησε η METRO AEBE, αυτή τη φορά στο πλαίσιο του 20ου Συμποσίου Ανθρώπινου Δυναμικού και κατά την απονομή των αντίστοιχων Βραβείων από την εταιρεία KPMG.

Πιο συγκεκριμένα, η ΜΕΤΡΟ ΑΕΒΕ έλαβε τη σημαντικότερη διάκριση του θεσμού ως «η επιχείρηση με την καλύτερη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού κατά την εξαγορά/συγχώνευση άλλης εταιρείας»!

Το βραβείο αφορά τον τρόπο διαχείρισης, τις ενέργειες και τις πρακτικές της εταιρείας κατά τη διάρκεια του έργου ενσωμάτωσης του δικτύου της Βερόπουλος και των εργαζομένων του, στο δίκτυο των My market σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Η εξαγορά της αλυσίδας Βερόπουλος το περασμένο Φεβρουάριο από τη METRO AEBE διέσωσε περίπου 4.200 θέσεις εργασίας, ενώ κατά τη διάρκεια της χρονιάς πραγματοποιήθηκαν χιλιάδες ώρες κατάρτισης και εκπαίδευσης στους νέους εργαζόμενους, καθώς και 1.136 επιπλέον προσλήψεις στον οργανισμό.

Το σύνολο των εργαζομένων που εντάχθηκαν στη METRO AEBE από το δίκτυο της Βερόπουλος, είχε την ευκαιρία να γίνει κοινωνός ενός σύγχρονου και αξιοκρατικού συστήματος πολιτικών και διαδικασιών εργασίας (π.χ. ετήσιες αξιολογήσεις), ενώ παράλληλα ένα μεγάλο ποσοστό αυτών δέχθηκε άμεση θετική αναπροσαρμογή στη μισθοδοσία του.

Σήμερα η εταιρεία απασχολεί πάνω από 10.000 εργαζόμενους, γεγονός που την κατατάσσει στους μεγαλύτερους εργοδότες της χώρα.

Τα Βραβεία Ανθρώπινου Δυναμικού της KPMG αποτελούν εδώ και 16 συναπτά έτη ένα θεσμό, που έχει ως στόχο να αναγνωρίσει και να επιβραβεύσει τις καλύτερες πρωτοβουλίες στο χώρο, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα τις βέλτιστες πρακτικές. Κάθε χρόνο τρεις εταιρείες βραβεύονται για τις πρωτοβουλίες τους στο πλαίσιο του Συμποσίου Ανθρώπινου Δυναμικού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ