Chiquita: Δίπλα στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας

Η Chiquita, η αγαπημένη μπανάνα αθλητών και δρομέων, δεν θα μπορούσε να λείπει από τη μεγάλη διοργάνωση του Ημιμαραθώνιου Αθήνας.

Για 6η συνεχή χρονιά στήριξε την προσπάθεια των δρομέων δίνοντας άμεση, διαρκή και ουσιαστική ώθηση ενέργειας καθώς αποτελεί το απόλυτο ενεργειακό σνακ της φύσης και το ιδανικό για όσους αθλούνται.

Η Chiquita είναι το ιδανικό φρούτο και για τα παιδιά και έτσι στον Ημιμαραθώνιο Αθήνας ήταν ονομαστικός χορηγός του Αγώνα 1.000μ. για παιδιά και ΑμεΑ, Chiquita Kids Run. Ο απώτερος σκοπός της Chiquita μέσα από πρωτοβουλίες σαν αυτή είναι να προαχθεί ο φυσικός υγιεινός τρόπος ζωής, που περιλαμβάνει εξίσου ισορροπημένη διατροφή και άσκηση.

Σε όλη τη διαδρομή των 21χλμ οι αθλητές μπορούσαν να εφοδιαστούν με μπανάνες Chiquita για να αναπληρώσουν την απαιτούμενη ενέργεια, ενώ στο περίπτερο της Chiquita στην Πλατεία Συντάγματος, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν βιολογικές μπανάνες. Η Miss Chiquita χάρισε αναμνηστικά δώρα και φωτογραφήθηκε με μικρούς και μεγάλους.

Η μπανάνα Chiquita θεωρείται το φρούτο του αθλητή καθώς προσφέρει επαρκή ενέργεια για μια έντονη προπόνηση αλλά επίσης είναι ιδανική και για την αναπλήρωση του μυϊκού γλυκογόνου μετά το τέλος της προπόνησης. Η διαδικασία χώνεψης της μπανάνας γίνεται άμεσα απελευθερώνοντας έτσι την απαιτούμενη ενέργεια στον οργανισμό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ