Schneider Electric: Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά στη λίστα του Ινστιτούτου Ethisphere

Η Schneider Electric, ο παγκόσμιος ειδικός στη διαχείριση ενέργειας και τον αυτοματισμό, ανακοίνωσε την αναγνώρισή της ως μία από τις πιο ηθικές εταιρείες παγκοσμίως από το Ινστιτούτο Ethisphere, έναν οργανισμό με ηγετική θέση στον προσδιορισμό και την προώθηση των Αρχών και των πρακτικών δεοντολογικής επιχειρηματικής συμπεριφοράς σε ολόκληρο τον κόσμο.

Αυτή είναι η έβδομη συνεχόμενη χρονιά που η Schneider Electric λαμβάνει αυτό το βραβείο από την Ethisphere®.

Μέσω της λίστας World’s Most Ethical Company®, το Ινστιτούτο Ethisphere® απονέμει δημοσίως για ενδέκατη χρονιά εύσημα σε επιχειρήσεις διαφόρων κλάδων, οι οποίες ενστερνίζονται τις Αρχές της δεοντολογικής επιχειρηματικής συμπεριφοράς, θεωρώντας ότι αυτές αποτελούν ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα και μοχλό ανάπτυξης. Φέτος, 124 εταιρείες έλαβαν αναγνώριση ως οι πιο Ηθικές Εταιρείες στον κόσμο. Οι εταιρείες αυτές αντιπροσωπεύουν 52 τομείς της βιομηχανίας και εδρεύουν σε 19 χώρες. Η Schneider Electric είναι μία από τις μοναδικές δύο εταιρείες που τιμήθηκε στην κατηγορία “Diversified machinery’.

«Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που μας τίμησε για έβδομη χρονιά το Ethisphere Institute, και επιπλέον για τη διάκριση μας μεταξύ των δύο μοναδικών επιχειρήσεων που αναγνωρίσθηκαν σε αυτήν τη κατηγορία. Το γεγονός αυτό αποδεικνύει ότι η Schneider Electric παίρνει πολύ σοβαρά τις ηθικές προκλήσεις και τις αντιμετωπίζει με αποτελεσματικότητα, σύμφωνα με τις εταιρικές αξίες της», δήλωσε ο Emmanuel Babeau, Deputy Chief Executive Officer, Υπεύθυνος Finance & Legal Affairs και Πρόεδρος της Επιτροπής Ηθικής & Υπευθυνότητας της Schneider Electric. «Με τον τρόπο αυτό, οι πελάτες μας μπορούν να είναι βέβαιοι ότι τα πρότυπα δεοντολογίας μας είναι τα υψηλότερα δυνατά και ότι νοιαζόμαστε για τον πλανήτη και την κοινωνία».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ