PressiousArvanitidis: Βραβείο στην Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή

Μία εκτυπωτική εργασία, η οποία σχεδιάστηκε και παράχθηκε για έναν διαφορετικό και πολύ σημαντικό σκοπό, ήταν εκείνη που οι άνθρωποι της PressiousArvanitidis ψήφισαν ως την «Pressious Εργασία της Χρονιάς» για το 2016.

Ο λόγος για το λεύκωμα της «Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας Rio 2016», η παραγωγή του οποίου ολοκληρώθηκε τον Αύγουστο του 2016, πριν την αναχώρηση της Ελληνικής Αποστολής για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες  του Ρίο!

Στο βραβευμένο λεύκωμα, το οποίο σχεδιάστηκε από το δημιουργικό τμήμα της PressiousArvanitidis, παρουσιάζονται όλοι οι αθλητές της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας. Λίγες ημέρες πριν την αναχώρηση της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής για το Ρίο, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση παρουσίασης των μελών της ελληνικής αποστολής, παρουσία και του Προέδρου της Δημοκρατίας. κατά τη διάρκεια της οποίας παρουσιάστηκε το λεύκωμα «Ελληνική Παραολυμπιακή Ομάδα Rio 2016», το οποίο στη συνέχεια προσφέρθηκε από τους ίδιους τους αθλητές στους σημαντικούς προσκεκλημένους.

Την Τετάρτη 1η Μαρτίου 2017, πραγματοποιήθηκε η βράβευση για την «Pressious Εργασία της Χρονιάς 2016» στους χώρους της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής σε μία εκδήλωση που διοργάνωσε η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή. Το «παρών» εκεί έδωσαν η αντιπρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής κα Ιωάννα Καρυοφύλλη, ο Γενικός Γραμματέας κ. Αριστείδης Πανανός, ο Παραολυμπιονίκης και ταμίας της Γρηγόρης Πολυχρονίδης και ο Παραολυμπιονίκης και μέλος της Ολομέλειας Θανάσης Τσιβίλης καθώς και οι εκπρόσωποι της PressiousArvanitidis. Το βραβείο της «Pressious Εργασίας της Χρονιάς» παρέδωσε ο κύριος Ανανίας Αρβανιτίδης (Διευθύνων Σύμβουλος της PressiousArvanitidis) στην κυρία  Ιωάννα Καρυοφύλλη (Αντιπρόεδρο της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής).

Η κυρία Καρυοφύλλη εκ μέρους της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής ευχαρίστησε την PressiousArvanitidis για την υποστήριξή της προς την Ελληνική Παραολυμπιακή Ομάδα.

Το έντυπο «Ελληνική Παραολυμπιακή Ομάδα Rio 2016» επελέγη μέσα από μία πρωτοβουλία που έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια η  PressiousArvanitidis, βάσει της οποίας κάθε μήνα επιλέγεται και βραβεύεται από όλους τους ανθρώπους της εταιρείας  η «Εργασία του μήνα». Εκείνη δηλαδή η εκτυπωτική εργασία που ξεχώρισε από το σύνολο των παραγωγών της συγκεκριμένης περιόδου, ενώ στο τέλος του χρόνου συγκρίνεται η βαθμολογία που έχει συγκεντρώσει κάθε «Εργασία του μήνα» και αναδεικνύεται η «Εργασία ης Χρονιάς». Για την επιλογή της «Εργασίας του Χρονιάς» λαμβάνονται υπ’ όψιν παράγοντες που σχετίζονται με την πολυπλοκότητα του τελικού παραγόμενου προϊόντος, το βαθμό δυσκολίας της παραγωγής του, την ελκυστικότητα και την πρωτοτυπία του εκτυπωτικού έργου.

Το έντυπο της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής ήταν εκείνη η εκτυπωτική εργασία που αρχικά ψηφίστηκε ως η “Εργασία του μήνα” για τον Αύγουστο του 2016, και στη συνέχεια έχοντας συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία από όλες τις «Εργασίες του μήνα», διακρίθηκε ως η “Εργασία της Χρονιάς”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ