Γιατροί Χωρίς Σύνορα: Πρώτοι στην κατηγορία μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί

young boy receiving vaccine.

Το βραβείο της Κορυφαίας Επωνυμίας στην Ελλάδα για το 2016 στην κατηγορία «Μη Κερδοσκοπικοί Οργανισμοί» έλαβαν οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα στα πλαίσια του παγκόσμιου θεσμού των Superbrands. Η οργάνωση αναδείχθηκε πρώτη, ως Superbrand, ανάμεσα σε 68 Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς (ΜΚΟ).

Τα αποτελέσματα προέκυψαν έπειτα από σχετική ψηφοφορία, τόσο από μια κριτική επιτροπή εμπειρογνωμόνων, όσο και από το κοινό, που βαθμολόγησαν τις ΜΚΟ κατά τη διενέργεια έρευνας κοινής γνώμης. Τα κριτήρια επιλογής ήταν η αναγνωρισιμότητα επωνυμίας, η δύναμη φήμης, η αξιοπιστία, η μακροχρόνια συνέπεια και η υπευθυνότητα στον τομέα της κοινωνίας.

Ειδική μνεία γίνεται στο έργο της οργάνωσης στην 5η έντυπη Ειδική Έκδοση των Superbrands, που έχει ως στόχο να αποτυπώσει και να κάνει ειδικό αφιέρωμα στις πιο «δυνατές» και αξιόπιστες επωνυμίες της Ελλάδας. Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα είναι ο μοναδικός Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός που κατέχει μια θέση στη συγκεκριμένη έκδοση.

Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε σχεδόν 70 χώρες με περισσότερα από 440 προγράμματα, ανταποκρινόμενοι στις μεγαλύτερες ανθρωπιστικές κρίσεις, στην Ελλάδα και σε όλον τον κόσμο. Στην Ελλάδα, η οργάνωση είναι παρούσα σε περισσότερα από 20 σημεία προσφέροντας ιατρική φροντίδα και ψυχολογική στήριξη σε χιλιάδες ανθρώπους.

Τα έσοδα του Ελληνικού Τμήματος των Γιατρών Χωρίς Σύνορα προέρχονται στο σύνολό τους από την υποστήριξη ιδιωτών, εταιριών και ιδρυμάτων.

Με τη δική σας συνεισφορά μπορούμε να κρατήσουμε στη ζωή ακόμα περισσότερους ανθρώπους!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ