Media Strom: Μέγας χορηγός στο sleepover του ιδρύματος Θεοχαράκη

Για μια ακόμη φορά, η MEDIA STROM ανταποκρίθηκε θετικά στο κάλεσμα του Ιδρύματος Θεοχαράκη, υποστηρίζοντας ως Μέγας Χορηγός τον θεσμό του Sleep Over για παιδιά ηλικίας 8-12 ετών που πραγματοποιήθηκε στον χώρο του Ιδρύματος στην Αθήνα, το σαββατοκύριακο 18-19 Μαρτίου.

Το Sleep Over  είναι ένα μοναδικό πολιτιστικό event που διοργανώνεται τακτικά από το Ίδρυμα, κατά το οποίο  παιδιά ηλικίας 8-12 ετών μαζί με τους γονείς τους ξεναγούνται στην τρέχουσα έκθεση, συμμετέχουν σε ειδικά εκπαιδευτικά προγράμματα και βιώνουν μία ιδιαίτερη νυχτερινή εμπειρία, περιτριγυρισμένα από πολύτιμα έργα τέχνης.

Με τον ευρηματικό αυτό τρόπο, τα παιδιά και οι γονείς τους έχουν τη δυνατότητα να μυηθούν στην έννοια της δημιουργικότητας, να μεγιστοποιήσουν την εμπειρία της επίσκεψής τους και να εξοικειωθούν με την τέχνη.

Η MEDIA STROM, η νούμερο 1 εταιρεία στρωμάτων και προϊόντων ύπνου στην Ελλάδα, τηρεί διαχρονικούς δεσμούς συνεργασίας με το Ίδρυμα Θεοχαράκη σε σχέση με τη συγκεκριμένη δράση, της οποίας μάλιστα αποτελεί Μέγας Χορηγός.

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, το σαββατοκύριακο 18 και 19 Μαρτίου, η MEDIA STROM έδωσε στα παιδιά και τους γονείς τους την ευκαιρία να απολαύσουν τον ύπνο τους πάνω στα νέα στρώματα της ολοκαίνουριας συλλογής Advance Prime!

Παραμένοντας σε διαρκή επαφή με τις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας, η MEDIA STROM θα συνεχίσει να υποστηρίζει παρόμοιες ενέργειες, με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ