Ecomobility: Την 1η Απριλίου η απονομή των βραβείων

Χωρίς πρωταπριλίατικα ψέματα θα γίνει η Τελετή Απονομής των Βραβείων των Εκστρατειών ECOMOBILITY και FREE MOBILITY, το πρωί του Σαββάτου 1 Απριλίου (ώρα 11.00), στο Αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων

Οι ετοιμασίες των μαθητικών ομάδων έχουν ξεκινήσει και από 30 πόλεις της χώρας θα ταξιδέψουν, στην Αθήνα, εκατοντάδες μαθητές και οι καθηγητές τους για να γιορτάσουν όλοι μαζί την κορύφωση των Εκστρατειών στη πανέμορφη εορταστική συνάντησή τους.

Πρώτη απονομή θα είναι για τη βράβευση του Δήμου με την καλύτερη διοργάνωση και την πιο ποιοτική και αποδοτική συνεργασία, που υπήρξε στη διάρκεια των εκστρατειών.

Στη συνέχεια θα απονεμηθούν τα Δημιουργικά Βραβεία, σε ομάδες μαθητών από τα Γυμνάσια και Σχολεία Ειδικής Αγωγής, που παρουσίασαν τις καλύτερες δημιουργίες σε Δραματοποίηση, Τραγούδι, Ηλεκτρονική Έκφραση και Εικαστική Έκφραση.

Η Τελετή θα κορυφωθεί με την ανακοίνωση των καλύτερων εργασιών αε προτάσεις Οικολογικής και Ανεμπόδιστης Μετακίνηση στις πόλεις μας και θα ανακοινωθεί η νικήτρια ομάδα που θα φιλοξενηθεί στις Βρυξέλες τον Ιούνιο.

Επίσης κατά την Τελετή Απονομή των Βραβείων, θα τιμηθούν όλα τα Επιστημονικά Ιδρύματα και οι Οργανισμοί που συστρατεύθηκαν στην φετινή περίοδο, καθώς και οι χορηγοί και υποστηρικτές των Εκστρατειών.

Και φέτος, όπως κάθε χρόνο, το Αμφιθέατρο θα γεμίσει με τη ζωντάνια, τα χαμόγελα και το χαρούμενο μήνυμα των έφηβων, για πόλεις με ελεύθερη πρόσβαση για όλους, πιο οικολογικές και πιο ανθρώπινες.

Η Εκστρατεία ECOMOBILITY 2016-17 διοργανώνεται κάθε χρόνο από το ECOCITY και είναι υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων, του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης και του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Φέτος στρατεύθηκαν και συνεργάζονται το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ, ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ,  το Εργαστήριο Ανάπτυξης και Προώθησης Χρηματοοικονομικών Προϊόντων και Υπηρεσιών του ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ, το Τμήμα Χημείας Εργαστήριο Ελέγχου Ρύπανσης Περιβάλλοντος και το Τμήμα Mηχανολόγων Μηχανικών Εργαστήριο Μετάδοσης Θερμότητας & Περιβαλλοντικής Μηχανικής του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, το Τμήμα Χημείας Εργαστήριο Χημείας Περιβάλλοντος του ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ, η Σχολή Αγρονόμων & Τοπογράφων Μηχανικών Εργαστήριο Γεωγραφίας και Ανάλυσης Χώρου – Μονάδα Βιώσιμης Κινητικότητας και η Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Τομέας Πολεοδομίας & Χωροταξίας του ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΣΟΒΙΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ, το Τμήμα Φυσικής Εργαστήριο Μετεωρολογίας του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, το Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών Εργαστήριο Εναλλακτικών Συστημάτων Μετατροπής Ενέργειας και το Παιδαγωγικό Τμήμα Ειδικής Αγωγής Εργαστήριο Ψυχολογίας και Εφαρμογών στην Εκπαίδευση του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, το Τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών Τ.Τ του AΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ, το Τμήμα Γεωτεχνολογίας & Περιβάλλοντος Εργ. Ατμ. Ρύπανσης & Περιβαλλοντικής Φυσικής και το Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας του ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, το Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ, το Ινστιτούτο Ερευνών Περιβάλλοντος & Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ, το ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ/ΕΚΕΤΑ, το TEXNIKO ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ο Τομέας Κεντρικής Μακεδονίας και ο Τομέας Ανατολικής Κρήτης, το ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ (MIO – ECSDE), η ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ, ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΩΝ, ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ, ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ Ν. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ, η ΕΝΩΣΗ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔAΣ, ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ, το ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΙΦΟΡΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗ–CISD, ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΟΡΥΚΤΩΝ ΠΟΡΩΝ, ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΠΕΖΩΝ – ΠΕΖΗ, η ARTREETEAM, η Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, το ΕΛΕΠΑΠ, η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΠΑΣΤΙΚΩΝ, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ, η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΜΦΙΒΛΗΣΤΡΟΕΙΔΟΠΑΘΩΝ, o ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΔΡΟΜΟΥ DOWN ΕΛΛΑΔΟΣ, το ΚΕΝΤΡΟ ΣΚΥΛΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ, η ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ, το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΙΝΗΤΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ “ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ”, ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ και η ΣΥΖΩΗ.

Χορηγοί Επικοινωνίας είναι οι εφημερίδες DEAL NEWS και ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, τα περιοδικά ΠΡΑΣΙΝΟ, AUTO ΤΡΙΤΗ, ΜOTO ΤΡΙΤΗ, ECOTEC και REVIEW CSR, οι δικτυακοί τόποι CSRNEWS.GR, ECOZEN.GR  και η εταιρεία WEBOLUTION.

Την εκστρατεία υποστήριξαν οι εταιρίες MICHELIN, UNILEVER, VILLAGE CINEMAS, STEFI & LUNX PRODUCTIONS και MEDIA FOREST, τa Ξενοδοχεία CIVITEL HOTELS & RESOT, ELITE CITY RESORT και ΚΥΔΩΝ The Heart City Hotel και ΣΥΝΕΡΓΩ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ