ΑΦΟΙ ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ: Βραβεύτηκαν για την προσφορά τους από το «Μαζί για το Παιδί»

Ευχαριστήρια πλακέτα απένειμε το Ίδρυμα «Η Θεοτόκος», μέλος της ένωσης «Μαζί για το Παιδί», στην εταιρεία ΑΦΟΙ ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ για την έμπρακτη στήριξή της στο έργο του Ιδρύματος, μέσω της κάλυψης των εξόδων σίτισης  των παιδιών του Ιδρύματος για όλη την περίοδο της Σαρακοστής.

Ο Μακεδονικός Χαλβας, μέσω του www.petaxartaeto.gr, κατάφερε να κάνει τον χαρταετό του site να «πετάξει» ψηλά με τη βοήθεια 15.000 και πλέον χρηστών, οι οποίοι επισκέφθηκαν το site και μοιράστηκαν στα social media προφίλ τους «τι σημαίνει για εκείνους Καθαρά Δευτέρα».

Σε αυτό το πλαίσιο, την Πέμπτη 23 Μαρτίου, σε μία ζεστή εκδήλωση στα γραφεία του Ιδρύματος στο Ίλιον, απονεμήθηκε στην κα Λήδα Παπάζογλου-Βατσάκη, εκπρόσωπο της εταιρείας, ευχαριστήρια πλακέτα από τον Πρόεδρο του Ιδρύματος, κ. Ερωτόκριτο Νεόφυτο.

Ο Πρόεδρος, αφού ευχαρίστησε την εταιρεία, χαιρέτισε την κοινωνική ενέργεια και την προσφορά της και ξενάγησε τους εκπροσώπους της στους χώρους του Ιδρύματος. Η επίσκεψη έληξε με τον πιο.. γλυκό τρόπο αφού, φροντιστές, παιδιά του Ιδρύματος και εκπρόσωποι της εταιρείας, έγιναν μία ομάδα και επιδόθηκαν σε δημιουργικά εργαστήρια ζαχαροπλαστικής!

Η κοινωνική δράση της εταιρείας ΑΦΟΙ ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ δεν ξεκινά ούτε σταματά εδώ, αλλά συνεχίζεται όλο τον χρόνο αποδεικνύοντας έμπρακτα πως στέκεται δίπλα στον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη, προσφέροντας τη βοήθεια και την αλληλεγγύη της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ