Folli Follie: Στηρίζει τις “Καρδιές για Όλους”

Η Folli Follie, στο πλαίσιο υποστήριξης του φιλανθρωπικού έργου του Ιδρύματος Coeurs Pour Tous Hellas (CPTH) «Καρδιές για όλους» για παιδιά με συγγενείς ή επίκτητες καρδιοπάθειες, παρουσιάζει μία ξεχωριστή έκθεση φωτογραφίας στο Folli Follie New Concept Store, στην οδό Ερμού 19.

Η έκθεση, η οποία θα φιλοξενηθεί από τη Δευτέρα 27 Μαρτίου έως και την Κυριακή 9 Απριλίου στον ημιώροφο του καταστήματος, πλαισιώνεται με συμβολικό και ενεργό χαρακτήρα από τις μοναδικές δημιουργίες της best-selling συλλογής της Folli Follie, “Heart4Heart”. Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις κοσμημάτων, ρολογιών και αξεσουάρ της συλλογής διατίθενται για την στήριξη του έργου ζωής του Ιδρύματος.

Μέσα από μία ενδιαφέρουσα διαδρομή από φωτογραφικές τριπλέτες αποτυπώνεται το σημαντικό έργο ζωής του Ιδρύματος Coeurs Pour Tous «Καρδιές για όλους» και του εμπνευστή του, Καθηγητή κυρίου Αυξέντιου Καλαγκού. Με σημείο εκκίνησης την Κωνσταντινούπολη, τη γενέτειρά του, και με τελικό προορισμό όπου υπάρχει ανάγκη ανά τον κόσμο, ο κύριος Αυξέντιος Καλαγκός χειρουργεί αφιλοκερδώς περισσότερα από 16.000 άπορα παιδιά διανύοντας 300.000 μίλια πτήσεων το χρόνο.

Η ξεχωριστή αυτή πρωτοβουλία υποστηρίζεται ακόμη ενεργά και από τις τέσσερις Πρέσβειρες Καλής Θελήσεως Σμαράγδα Καρύδη, Βάσω Λασκαράκη, Κατερίνα Παπουτσάκη και Κατερίνα Γερονικολού. Οι λαμπερές ηθοποιοί διαδίδουν με πάθος το μήνυμα αγάπης της Folli Follie σε συνεργασία με το Ίδρυμα Coeurs Pour Tous Hellas «Καρδιές για όλους».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ