7η Ετήσια Ειδική Έκδοση CSR Reports

H Direction Βusiness Network ετοιμάζει για 7η συνεχή χρονιά την Ειδική Έκδοση CSR Reports για τους Απολογισμούς Αειφορίας και συγκεκριμένα τις τάσεις και τις εξελίξεις όσον αφορά την πρακτική. 

Σε συνέχεια των έξι προηγούμενων επιτυχημένων εκδόσεών της, η DIRECTION BUSINESS NETWORK ετοιμάζει την κατά σειρά Ετήσια Ειδική Έκδοση CSR Reports, η οποία με τίτλο «Η Νέα Πρόκληση», έχει στόχο για ακόμη μια χρονιά να παρουσιάσει συνοπτικά τους Απολογισμούς Αειφορίας που δημοσιεύθηκαν στην Ελλάδα το 2016 με έτος αναφοράς το 2015. Μέσα από στοιχεία ερευνών, άρθρα, συνεντεύξεις και δηλώσεις τόσο ακαδημαϊκών όσο και ανθρώπων του χώρου της Εταιρικής Υπευθυνότητας θα αναλυθεί η σημερινή εικόνα στην Ελλάδα και διεθνώς, καθώς και οι τάσεις αλλά και οι εξελίξεις που καταγράφονται όσον αφορά τους Απολογισμούς Βιωσιμότητας.

Ειδική έμφαση θα δοθεί στο ζήτημα των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ (Sustainable Development Goals – SDGs) και στον τρόπο που επηρεάζουν την πρακτική των Απολογισμών Υπευθυνότητας.

Πρόκειται για μια σημαντική έκδοση που αναδεικνύει τις επιχειρήσεις εκείνες που αντιμετωπίζουν και αξιοποιούν σαν ουσιαστικό εργαλείο Εταιρικής Διακυβέρνησης και Επιχειρηματικής Ηθικής, τη σύνταξη και δημοσίευση Απολογισμών Εταιρικής Υπευθυνότητας.

Η έκδοση απευθύνεται σε όλους τους stakeholders που ενδιαφέρονται για το υπεύθυνο προφίλ των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και με βάση αυτό διαμορφώνουν τις επενδυτικές, καταναλωτικές και οικονομικές προτιμήσεις τους (εταιρείες, δημόσιοι και ιδιωτικοί φορείς, ΜΚΟ, ΜΜΕ κ.λπ.).

Παράδοση υλικού για προετοιµασία παρουσιάσεων: 20/04/2017

Παράδοση µακέτας διαφηµιστικής καταχώρισης: 8/05/2017

 

Για περισσότερες πληροφορίες µπορείτε να επικοινωνήσετε µε την κ. Λίνα ∆έδε, τηλ. 210 77.12.400

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ