ΣΔΑΔΕ: Διοργανώνει τα HR Student Awards 2017

O Σύνδεσμος Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού Ελλάδας (ΣΔΑΔΕ) στο πλαίσιο των επετειακών δράσεων για τα 40 χρόνια από την ίδρυσή του, που ξεκίνησαν το 2017 και θα ολοκληρωθούν το 2018 διοργανώνει το διαγωνισμό HR Student Awards με θέμα “HR και Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις” για φοιτητές Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Ελληνικών Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων που εξειδικεύονται στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού καθώς και αποφοίτους αντίστοιχων τμημάτων εντός του 2016.

Σκοπός της δράσης αυτής είναι να ενθαρρύνει τους μεταπτυχιακούς φοιτητές στο πεδίο της  Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού να παρουσιάσουν τις ιδέες και τις προτάσεις τους περιγράφοντας το πώς μπορούν να εφαρμοστούν τα συστήματα και οι πρακτικές της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις (50-150 ατόμων).

Οι νικητές θα ανακοινωθούν και θα βραβευθούν στις 10 Μαΐου 2017 στο πλαίσιο του ΗR Forum 2017 με ενδιαφέροντα βραβεία αντίστοιχα. Η επιτροπή αξιολόγησης θα αποτελείται από  μέλη της ακαδημαϊκής, επιχειρηματικής  κοινότητας και εμπειρογνώμονες του κλάδου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ