Μασούτης: Παροχή εξοπλισμού στο Κέντρο Υγείας Νέων Μουδανιών

Η εταιρεία Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. στην αναπτυξιακή της στρατηγική έχει πάντα επίκεντρο τον άνθρωπο και αυτό το επιβεβαιώνει συνέχεια με καθημερινές δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Στα πλαίσια αυτών των δράσεων είναι η παροχή ιατροτεχνικού εξοπλισμού στο Κέντρο Υγείας Νέων Μουδανιών. Στην εκδήλωση παράδοσης που έγινε στις 4 Απριλίου 2017 εκφράστηκαν θερμές ευχαριστίες από την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔΚΜ) για την Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. «που έδειξε στην πράξη, για πολλοστή φορά, την γνωστή εδώ και χρόνια κοινωνική και ανθρωπιστική ευαισθησία της με την ανάληψη της δαπάνης αγοράς και εν συνεχεία δωρεάς στο Κ.Υ. Νέων Μουδανιών ιατροτεχνικού εξοπλισμού (ένα ειδικό εξεταστικό χειρουργικό κρεβάτι για τις Α’ Βοήθειες, δύο πιεσόμετρα ηλεκτρονικά τροχήλατα, δύο πιεσόμετρα καρπού, ένα καρδιογράφο τρικάναλο, ένα φωτιστικό οροφής στις Α’ Βοήθειες, τέσσερα ωτοσκόπια, δύο αυτόκαυστους κλίβανους αποστείρωσης ιατρ. Εργαλείων, ένα φορείο μεταφοράς ασθενών και ένα βρεφοζυγό)».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Πρόεδρος της ΠΕΔΚΜ και Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Χαλκιδικής κ. Ιωάννης Γιώργου, ο Δήμαρχος Νέας Προποντήδας κ. Εμμανουήλ Καρράς, ο διευθύνων σύμβουλος της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. κ. Ιωάννης Μασούτης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ