Young Business Talents 2016-17: Στις 22 Απριλίου ο τελικός

Το μεγαλύτερο Διεθνές Πρόγραμμα Διοίκησης και Επιχειρηματικότητας για μαθητές Λυκείου, ολοκληρώνεται το Σάββατο 22 Απριλίου, όταν 300 μαθητές Λυκείου από όλη την Ελλάδα θα βρεθούν στην Αθήνα, προκειμένου να ζήσουν με τις ομάδες τους τη συναρπαστική εμπειρία του Εθνικού Τελικού του Young Business Talents 2016-17.

Οι μαθητές, έζησαν την επιχειρηματική εμπειρία διοικώντας τη δικής τους εικονική εταιρία επί 4 μήνες και για 11 εικονικά επιχειρηματικά έτη, συναγωνίστηκαν, πήραν κρίσιμες αποφάσεις και σε λίγες ημέρες, θα βιώσουν τη συναρπαστική τελική αναμέτρηση και επιβράβευση.

Οι 75 ‘ομάδες – εταιρίες’ που προκρίθηκαν ανάμεσα από τις 795 ομάδες που ξεκίνησαν φέτος το διδακτικό ταξίδι στον κόσμο των επιχειρήσεων με την καθοδήγηση των καθηγητών τους, θα πάρουν μέρος στον Τελικό σε 3 ακόμη ‘εταιρικά έτη’, καταθέτοντας στον Προσομοιωτή αντίστοιχα Επιχειρηματικά Σχέδια, σε μια πιστή αναπαράσταση μιας αγοράς σε ανταγωνισμό.

Οι μαθητές θα διεκδικήσουν τις 20 κορυφαίες θέσεις στην κατάταξη του ΥΒΤ 2016-17 βάσει συνολικής κερδοφορίας, συμβολικά χρηματικά βραβεία και Δίπλωμα πιστοποίησης, αλλά κυρίως, μια μοναδική εμπειρία και ηθικήεπιβράβευση των προσπαθειών τους.

Στο πλαίσιο της Διοργάνωσης του Εθνικού Τελικού Young Business Talents 2016-17, θα βραβευτούν και οι Καθηγητές που καθοδήγησαν τα παιδιά όλη τη χρονιά, σε αυτή τη βιωματική εμπειρία μάθησης, που φέρνει κοντά τη θεωρία με την πράξη.

To Young Business Talents, είναι ένα διεθνές Πρόγραμμα, το οποίο υλοποιείται στη Νότια Ευρώπη (Ελλάδα, Ισπανία, Ιταλία, Πορτογαλία) καθώς και στο Μεξικό, και διοργανώνεται από τη NIVEA στο πλαίσιο των ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρίας. Κατά την περσινή διοργάνωση, ο αριθμός συμμετοχών σε όλες τις χώρες, έφτασε συνολικά τους 18.000 μαθητές.

Το Καινοτόμο Πρόγραμμα με Προσομοιωτή, που έχει ως στόχο να προσφέρει στους μαθητές γνώσεις και δεξιότητες, συμπληρώνει φέτος τον τέταρτο χρόνο επιτυχημένης υλοποίησής του στην Ελλάδα και είναι δωρεάν για όλους.  Υποστηρίζεται επίσης από τη ΔΕΠΑ – φυσικό αέριο – και τη ΔΕΛΤΑ και φιλοξενείται στο Pierce – Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος.

Ο Επιχειρηματικός Προσομοιωτής 3ης Γενιάς, είναι ένα πανίσχυρο λογισμικό, το οποίο έχει αναπτυχθεί από την PRAXIS MMT – ηγέτιδα εταιρία παγκοσμίως, στην ανάπτυξη προηγμένων προσομοιωτών και μεθοδολογιών εκπαίδευσης.

Οι 75 ομάδες του Τελικού προέρχονται από τους εξής 23 Νομούς: Αττικής, Αρκαδίας, Δράμας, Εύβοιας, Ημαθίας, Ηρακλείου, Θεσσαλονίκης, Ιωαννίνων, Καβάλας, Καρδίτσας, Κοζάνης, Λαρίσης, Πέλλας, Πιερίας,  Ρεθύμνης, Λέσβου, Μεσσηνίας, Πρέβεζας, Γρεβενών, Βοιωτίας, Μαγνησίας, Λασιθίου και Δωδεκανήσου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ