Global Sustain: Παρουσιάζει τη δέκατη έκδοση της Yearbook

Η Global Sustain παρουσιάζει τη δέκατη έκδοση της σειράς Yearbook, με τίτλο “The Energy (R)evolution”. Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 18 Μαΐου, στις 17:30, στο ξενοδοχείο Metropolitan, Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 385, Παλαιό Φάληρο, παρουσία υψηλόβαθμων στελεχών του επιχειρηματικού κόσμου αλλά και εκπροσώπων της κοινωνίας των πολιτών.

Η δέκατη κατά σειρά, ανθρακικά ουδέτερη διεθνής έκδοση Yearbook έχει προσελκύσει το παγκόσμιο ενδιαφέρον, συγκεντρώνοντας συμμετοχές από οργανισμούς όπως: United Nations Conference on Trade and Development (UNCTAD), UN Sustainable Energy for All, World Energy Council, European Commission, κ.ά. Το περιεχόμενο του YEARBOOK εστιάζει στην ενέργεια, στις προκλήσεις και στις ευκαιρίες σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο κόσμο. Με τον παγκόσμιο πληθυσμό να σημειώνει συνεχή αύξηση και την ολοένα αυξανόμενη ζήτηση για ενέργεια, η κάλυψη των ενεργειακών αναγκών με βιώσιμο τρόπο αποτελεί μια από τις σημαντικότερες προκλήσεις του αιώνα.

Στην φετινή εκδήλωση, η οποία πραγματοποιείται, στο πλαίσιο του τριήμερου συνεδρίου της Ελληνικής Εταιρείας Ενεργειακής Οικονομίας, με τίτλο: “The landscape in the new era of energy transition: Challenges, investment opportunities and technological innovations», θα συμμετέχουν με ομιλία ανώτατα διευθυντικά στελέχη, των οποίων άρθρα και απόψεις φιλοξενούνται στη φετινή έκδοση. Πρόκειται για την πρώτη παρουσίαση της παρούσας έκδοσης, ενώ θα ακολουθήσουν αντίστοιχες εκδηλώσεις σε Βρυξέλλες, Βερολίνο και Λονδίνο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ