Mars Greece:Διακρίθηκε στα Best Workplaces 2017

Για μία ακόμη χρονιά, 6η στη σειρά, ο Όμιλος Mars διακρίθηκε ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες στην Ελλάδα στον θεσμό BEST WORKPLACES 2017®.

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της τελετής βράβευσης των εταιρειών που διακρίθηκαν φέτος, ο Όμιλος Mars κατέλαβε την 5η θέση για το 2017 στην κατηγορία 50 έως 250 εργαζόμενοι, γεγονός που αποτελεί την καλύτερη επιβράβευση για τις πολιτικές που εφαρμόζει η εταιρεία επενδύοντας στην ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού της, κάτι που αποτελεί άλλωστε και βασικό στοιχείο της εταιρικής φιλοσοφίας της Mars.

Λειτουργώντας με άξονα τις Πέντε Αρχές της Mars η εταιρεία δημιουργεί ένα εργασιακό περιβάλλον στη βάση της Υπευθυνότητας, της Ποιότητας, της Αποτελεσματικότητας, της Ελευθερίας και της Αμοιβαιότητας, οι οποίες γίνονται πράξη στην καθημερινότητα των εργαζομένων. Σε αυτό το πλαίσιο, οι εργαζόμενοι της Mars αντιμετωπίζονται ως Συνεργάτες και συμμετέχουν στη διαδικασία λήψης αποφάσεων και την ανάδειξη του στρατηγικού οράματος της εταιρείας. Παράλληλα, η διαρκής επαγγελματική εκπαίδευση, η θεσμοθετημένη εσωτερική επικοινωνία, η ξεκάθαρη παροχή κινήτρων και η αφοσίωση στους στόχους και την ομαδική δουλειά συμβάλλουν καθοριστικά στην εξασφάλιση ίσων ευκαιριών απασχόλησης και επαγγελματικής εξέλιξης για όλους. Αποτέλεσμα είναι η διασφάλιση της υψηλής ποιότητας των προϊόντων της Mars και των διαδικασιών παραγωγής που εφαρμόζονται με απόλυτο σεβασμό στις αρχές της επιχειρηματικής αριστείας, της αειφορίας και της συνολικά πελατοκεντρικής προσέγγισης, προς όφελος των καταναλωτών, των συνεργατών και της ίδιας της κοινωνίας.

Ο κ. Θωμάς Χαραλαμπόπουλος, Γενικός Διευθυντής, Mars East Med δήλωσε: «Η σταθερή και συνεχής ανάδειξη της Mars  ως μια από τις εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα είναι για εμάς προτεραιότητα και σημαντική επιβράβευση της αφοσίωσης και της ουσιαστικής δουλειάς που γίνεται από όλους μας με επίκεντρο τους ανθρώπους της Mars. Είναι μια αναγνώριση της συνεχούς προσπάθειας να προσφέρουμε στους εργαζόμενους – που για εμάς αποτελούν στην ουσία τους Συνεργάτες μας – το κατάλληλο περιβάλλον ώστε να είναι σε θέση να δίνουν καθημερινά τον καλύτερο εαυτό τους και να μπορούμε όλοι μαζί να προσφέρουμε στους καταναλωτές μας προϊόντα άριστης ποιότητας, στη βάση της πελατοκεντρικής φιλοσοφίας της Mars. Ευχαριστούμε θερμά όλους τους Συνεργάτες μας γι’ αυτή τη ξεχωριστή διάκριση και δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε μαζί, με όλες μας τις δυνάμεις, να παραμείνουμε μια από τις εταιρείες με τα καλύτερα εργασιακά περιβάλλοντα στην Ελλάδα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ