DHL Express: Κατακτά τη διάκριση Best Workplace 2017

Η DHL Express Ελλάδας κατέκτησε και φέτος τον τίτλο Best Workplace ο οποίος απονέμεται σε εταιρείες με εξαιρετικά υψηλό επίπεδο εργασιακών συνθηκών για το προσωπικό τους. Η εταιρεία κατέλαβε τη 3η θέση ανάμεσα σε 23 υποψήφιες ελληνικές επιχειρήσεις, οι οποίες απασχολούν περισσότερους από 251 εργαζόμενους στο ανθρώπινο δυναμικό τους.

Η κ. Κάτια Λαμπροπούλου, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της DHL Express Ελλάδας, Κύπρου & Μάλτας, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που κατακτήσαμε και φέτος, όπως και πέρυσι, τον τίτλο Best Workplace για την DHL Express Ελλάδας, βράβευση η οποία έρχεται ως αναγνώριση των προσπαθειών που καταβάλλουμε χρόνο με το χρόνο, για την παγίωση ενός εργασιακού περιβάλλοντος, το οποίο θα λειτουργεί ως υπόδειγμα και σημείο αναφοράς για όλες τις Ελληνικές επιχειρήσεις, ανεξαρτήτως του κλάδου. Οι αυστηρές προδιαγραφές ασφαλείας, η υψηλή υλικοτεχνική υποδομή, τα ειδικά εκπαιδευτικά προγράμματα κατάρτισης, αλλά και η καλλιέργεια ενός κλίματος συντροφικότητας, αλληλεγγύης και κοινωνικής αρωγής για τους εργαζομένους μας, συντέλεσαν στη δημιουργία ενός περιβάλλοντος, μέσα στο οποίο τα πρόσωπα που δραστηριοποιούνται, είναι όχι μόνο ικανοποιημένα, αλλά και υπερήφανα, που συμμετέχουν στη μεγάλη οικογένεια της DHL Express».

Για 15η συνεχή χρονιά ο οργανισμός Great Place to Work®, με την επιστημονική και ακαδημαϊκή συνδρομή του ALBA Graduate Business School at The American College of Greece, διοργάνωσε τη μεγάλη ετήσια έρευνα BEST WORKPLACES για τη βράβευση των εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον. Η επιβράβευση της DHL Express απορρέει από την προσεκτική έρευνα αξιολόγησης του εργασιακού περιβάλλοντος, δομημένη σε δεκάδες θεματικές ενότητες που καλύπτουν όλες τις πτυχές των συνθηκών εργασίας, του εργασιακού περιβάλλοντος, της ασφάλειας, των προνομίων, και του σεβασμού που απολαμβάνουν οι εργαζόμενοι.

Η αξιολόγηση και επιλογή των καλύτερων εταιρειών, στις οποίες απονέμεται η διάκριση Great Place to Work®, στηρίζεται όμως κατά κύριο λόγο σε ερωτηματολόγιο Trust Index© που απαντούν οι εργαζόμενοι της εταιρείας. Το ερωτηματολόγιο αποτελείται από 58 ερωτήσεις, οι οποίες στηρίζονται στο μοντέλο του Great Place to Work®.

Η έρευνα Best Workplaces στοχεύει στο να αναδείξει και να βραβεύσει τις επιχειρήσεις που διακρίνονται για την προσήλωσή στο ανθρώπινο δυναμικό τους, αλλά ταυτόχρονα να επιτρέψει σε όλες τις εταιρείες που συμμετέχουν στη διαδικασία αξιολόγησης, να σταθμίσουν, να αξιολογήσουν και να κατανοήσουν το δικό τους εργασιακό περιβάλλον και την αποτελεσματικότητα των πρακτικών που εφαρμόζουν.

Η ανώνυμη και εμπιστευτική κατάθεση των ερωτηματολογίων εκ μέρους των εργαζομένων, αποτελεί εγγύηση της εγκυρότητας των στοιχείων που συλλέγονται και καταρτίζουν την εικόνα του εργασιακού περιβάλλοντος και η οποία συνίσταται από το επίπεδο της αξιοπιστίας, της δικαιοσύνης και του σεβασμού που αποπνέει η διοίκηση της εταιρείας στο προσωπικό της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ