KPMG: Ημερίδα για την ΕΚΕ σε συνεργασία με το ΑΠΘ

Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και η KPMG διοργανώνουν στις 11 Μαΐου στο Αμφιθέατρο Τελλογλείου Ιδρύματος Τεχνών ημερίδα με θέμα: «Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη: Στρατηγική Επιλογή με επίκεντρο τη Βιώσιμη Ανάπτυξη και την Καινοτομία».

Στόχος της ημερίδας είναι η ευαισθητοποίηση των φοιτητών και φοιτητριών του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Α.Π.Θ. και του επιχειρηματικού κόσμου για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, καθώς και η σύνδεση του θεωρητικού πλαισίου που διδάσκονται οι φοιτητές με την στρατηγική που εφαρμόζουν τα στελέχη στις επιχειρήσεις.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για τις διαφορές μεταξύ φιλανθρωπίας – ΕΚΕ, την σύνδεση με τις αξίες και την κουλτούρα μιας επιχείρησης, καθώς και τις επιπτώσεις στην οικονομία, την κοινωνία και τον ανταγωνισμό.

Πιο συγκεκριμένα:

Η Στέλλα Πολίτου, Διευθύντρια Υπηρεσιών, Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος θα αναφερθεί σε επιτυχημένες συλλογικές δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας.

Ο Στέφανος Αναγνώστου, Προϊστάμενος Οικονομικών & Διοικητικών Υπηρεσιών, ΤΙΤΑΝ θα μοιραστεί τα μυστικά και τα best practices μιλώντας για «ΕΚΕ: Η ΤΙΤΑΝΙΚΗ πρακτική».

Ο  Αθανάσιος Πολυχρονόπουλος, Εκτελεστικός Πρόεδρος της Polyeco Group θα παρουσιάσει καινοτόμες πρακτικές ΕΚΕ μιλώντας για «Τέχνη και Επιχειρηματικότητα».

Η Σιάνα Κυριάκου, Πρόεδρος & Διευθύνουσα Σύμβουλος, KPMG θα μιλήσει για τη στρατηγική ΕΚΕ που ακολουθεί η KPMG.

Η ημερίδα θα ολοκληρωθεί με την «Παρουσίαση Αποτελεσμάτων Έρευνας: ΜμΕ και ΕΚΕ» από τους φοιτητές Μαρία Καράνταλη, Γεώργιο Μόντζελα, Ελένη Πηλαβάκη, Κωνσταντίνο Φράγκο, Ελένη Χοβαρδά, του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών Α.Π.Θ.

Την εκδήλωση θα συντονίσει η Δρ. Νίκη Γλαβέλη, Τμήμα Οικονομικών Επιστημών Α.Π.Θ και χαιρετισμό θα απευθύνουν οι: Eυγενία Πετρίδου, Καθηγήτρια, Κοσμήτορας Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών Δημήτριος Κουσενίδης, Αν. Καθηγητής, Πρόεδρος Τμήματος Οικονομικών Επιστημών

Η διοργάνωση πραγματοποιείται από το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών Α.Π.Θ., Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Διοίκηση Επιχειρήσεων-ΜΒΑ, Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Εφοδιαστική & Διοίκηση Αλυσίδας Εφοδιασμού και την KPMG.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ