Adecco: Συγκέντρωσε χρήματα για το Make-A-Wish

Για 8η συνεχή χρονιά, ο Όμιλος Adecco, στο πλαίσιο του προγράμματος Win4Youth υποστηρίζει φορείς με κοινωφελές έργο, ενισχύοντας οργανισμούς, οι οποίοι έχουν αφιερώσει το έργο τους στα παιδιά και τη βελτίωση της ζωής τους. Το 2016, το πρόγραμμα συγκέντρωσε χρήματα για εννέα οργανισμούς παγκοσμίως, μεταξύ των οποίων και το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Με βασικό γνώμονα και οδηγό τις αξίες του Ομίλου Adecco, χιλιάδες εργαζόμενοι, συνεργάτες και πελάτες του Ομίλου σε περισσότερες από 60 χώρες συμμετέχουν στο πρόγραμμα Win4Youth λαμβάνοντας μέρος σε αθλητικές εκδηλώσεις. Για όλα τα χιλιόμετρα που συλλέγονται στα τρία αγωνίσματα αντοχής του τριάθλου – κολύμβηση, ποδηλασία και τρέξιμο – ο Όμιλος Adecco πραγματοποιεί δωρεές σε επιλεγμένους ΜΚΟ ανά τον κόσμο, οι οποίοι υποστηρίζουν νέους και παιδιά, για να πραγματοποιήσουν μία καλύτερη αρχή στη ζωή τους.

Το 2016 το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) ήταν ένας από τους εννέα φορείς σε όλον τον κόσμο που επιλέχθηκαν από τον Όμιλο Adecco για να λάβουν υποστήριξη από το Win4Youth. Χάρη στην αφοσίωση, το ομαδικό πνεύμα, το αίσθημα ευθύνης και το πάθος για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, αξίες του Ομίλου που πρεσβεύουν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι αλλά και συνεργάτες της εταιρείας, συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 3,5 εκατομμύρια χιλιόμετρα που ήταν ο στόχος που είχε θέσει ο Όμιλος Adecco, οπότε και προχώρησε στην πραγματοποίηση της δωρεάς στους επιλεγμένους φορείς. Η παράδοση της επιταγής του ποσού δωρεάς, ύψους 50.000 δολαρίων, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 9 Μαΐου στα γραφεία της Adecco Ελλάδος στην Αθήνα, στην κυρία Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, Γενική Διευθύντρια του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Ο Κωνσταντίνος Μυλωνάς, Διευθύνων Σύμβουλος της Adecco Ελλάδος, δήλωσε σχετικά: «Το Win4Youth έχει αναδειχθεί σε μια από τις σπουδαιότερες πρωτοβουλίες εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του Ομίλου Adecco και είμαστε περήφανοι που οι άνθρωποί μας σε όλο τον κόσμο συμμετέχουν με πάθος στο πρόγραμμα για τη συγκέντρωση χρημάτων που θα βοηθήσουν ουσιαστικά το έργο κοινωφελών οργανισμών. Το γεγονός ότι γινόμαστε αρωγοί στο κοινωνικό έργο σπουδαίων ελληνικών οργανισμών μας κάνει ακόμα πιο περήφανους.

Φέτος, στην Ελλάδα ενισχύουμε το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), έναν οργανισμό που έχει αφήσει το αποτύπωμά του στην βελτίωση της ζωής των παιδιών που βρίσκονται σε ανάγκη, κάνοντας τα όνειρά τους πραγματικότητα. Στο Make-A-Wish εθελοντές και εργαζόμενοι αφιερώνουν τον προσωπικό τους χρόνο, αλλά το πιο σπουδαίο, “βάζουν την ψυχή τους” προκειμένου να χαρίσουν στα παιδιά την ελπίδα και το χαμόγελο. Αυτό αποτελεί έμπνευση για όλους μας! Ο Adecco Ελλάδος είναι και θα παραμείνει δίπλα στο MakeAWish, βοηθώντας τον οργανισμό να χαρίσει όσα περισσότερα χαμόγελα γίνεται».

Η Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, Γενική Διευθύντρια του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), ανέφερε: «Μια εταιρεία σε πλησιάζει και σου προσφέρει ένα μεγάλο δώρο σε συνεργασία με τους εργαζομένους, πελάτες και συνεργάτες της παγκοσμίως. Μέσω μιας εμπνευσμένης και άριστα συντονισμένης ενέργειας που αποτελεί παράδειγμα για το εταιρικό γίγνεσθαι. Η δωρεά αυτή και η υιοθεσία τόσων Ευχών προσφέρει στον Οργανισμό μας μία ανάσα ζωής. Είμαστε ευγνώμονες προς τον Όμιλο Adecco που συνέπραξε στο έργο μας ουσιαστικά και με ψυχή. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους μας!».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ