Vivechrom: Στηρίζει ενεργά τους φοιτητές του Erasmus

Η Vivechrom είναι χορηγός στη διοργάνωση The Crete Trip” του Erasmus Student Network Greece. Το  The Crete Trip”  είναι ένα μοναδικό ταξίδι τεσσάρων ημερών στην Κρήτη για τους φοιτητές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Erasmus και βρίσκονται στη χώρα μας.

Το ταξίδι πραγματοποιείται από τις 11 έως τις 14 Μαΐου και πρόκειται για ένα τετραήμερο πλούσιο σε  δραστηριότητες πολιτιστικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα, που στόχο έχει να επιμορφώσει αλλά και να διασκεδάσει το κοινό. Με 700 φοιτητές από 50 χώρες και επίσκεψη σε σημαντικά τοπόσημα της Κρήτης, όπως η Κνωσσός, το  The Crete Trip” είναι μια διοργάνωση με διαπολιτισμικό χαρακτήρα που θα συζητηθεί.

Η Vivechrom, ενισχύει τη διοργάνωση και τους συντελεστές της με μία ευγενική χορηγία, παρέχοντες τα μπλουζάκια στο σύνολο των συμμετεχόντων και των εθελοντών. Τα μπλουζάκια έχουν διαφορετικό χρώμα, που καθορίζεται από την ομάδα στην οποία ανήκει κάθε μέλος και φυσικά το λογότυπο του Erasmus Student Network Greece αλλά και του The Crete Trip”, με στόχο την ενίσχυση της ομαδικότητας μεταξύ των συμμετεχόντων αλλά και την περαιτέρω προβολή της διοργάνωσης στο ευρύ κοινό.

Με γνώμονα τον άνθρωπο και την εξέλιξή του, η Vivechrom είναι πάντα κοντά στους νέους και στηρίζει δράσεις που προάγουν την εξέλιξη, την ομαδικότητα και τη δια βίου μάθηση. Επιπλέον, στοχεύει στην ανάδειξη της χώρας και του πολιτισμού της σε κάθε επίπεδο και στηρίζει τη διοργάνωση, μέσω της οποίας θα προβληθούν οι φυσικές ομορφιές και ο πολιτισμός της Κρήτης σε όλη την Ευρώπη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ