Unicef: Διοργάνωσε αγώνα ποδοσφαίρου με την ομάδα Γούεμπλεϊ του Παναθηναϊκού

Σε ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι ανθρωπιστικού σκοπού με υψηλό συμβολισμό στο γήπεδο Ραφήνας κυριάρχησαν η αγάπη για τα παιδιά, οι αναμνήσεις του έπους του Γουέμπλεϊ, τιμητικές διακρίσεις, όμορφο ποδοσφαιρικό θέαμα, συγκίνηση και χαμόγελα. Υπό την αιγίδα του δήμου Ραφήνας – Πικερμίου, του ΔΟΠΑΠ και του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας, οι οποίοι συνέβαλαν ανεκτίμητα με τον τρόπο τους, διοργανώθηκε ένα σπουδαίο ποδοσφαιρικό ματς μεταξύ των ομάδων «Επίλεκτοι UNICEF» και «βετεράνoι Παναθηναϊκού». Την πρωτοβουλία και συντονισμό του αγώνα είχε το μέλος της Γενικής Συνέλευσης της UNICEF Αργύρης Κωστάκης και όλες οι προσφορές αλληλεγγύης από τον κουμπαρά της διεθνούς οργάνωσης, θα διατεθούν για τα παιδιά που έχουν ανάγκη στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Πριν την έναρξη του παιχνιδιού στο οποίο παρέστη η πρόεδρος της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής UNICEF Σοφία Τζιτζίκου, ο Εκτελεστικός Διευθυντής της οργάνωσης Ηλίας Λυμπέρης, ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβαλάς, ο αντιπρόεδρος της Ενώσεως Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών Χρήστος Κυρίτσης και ο πρόεδρος του συνδέσμου παλαιμάχων του Παναθηναϊκού Αντώνης Αντωνιάδης, τιμήθηκαν με ειδικές πλακέτες από τη UNICEF  ο δήμαρχος Βαγγέλης Μπουρνούς, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Σπύρος Λουκάτος, η διευθύνουσα σύμβουλος του ΟΛΡ Κατερίνα Αδαμοπούλου. Ο δήμος τίμησε με τη σειρά του την πρόεδρο της UNICEF Σοφία Τζιτζίκου, τον αρχηγό των Επίλεκτων Αργύρη Κωστάκη και τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ.

Το παρών έδωσε και ο πολιτικός κόσμος της χώρας με τον πρόεδρο του κόμματος «το Ποτάμι» Σταύρο Θεοδωράκη να αγωνίζεται με την ομάδα της UNICEF ενώ από την εξέδρα του γηπέδου χειροκρότησε τους παίκτες ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

Μετά το ματς που έληξε με… Αγγλικό σκορ 4-3 υπέρ του “τριφυλλιού” και πρωταγωνιστές τους Δομάζο, Ρότσα και Φυλακούρη, ο ΔΟΠΑΠ δεξιώθηκε σε μία κίνηση άψογης ευγένειας στο ρεστοράν “Όασις” του Δημοτικού Πάρκου αναψυχής τις αποστολές των δύο ομάδων.

Οι ομάδες

Παναθηναϊκός

Αστράς, Οικονομίδης, Γονιός, Σάμιος, Πατσιαβούρας, Φυλακούρης, Κρασώνης, Φρατζέσκος, Λαγωνικάκης, Δομάζος, Ρότσα.

Επίλεκτοι UNICEF

Νίκος Μουτσάτσος, Άρης Καραίσκος, Γιώργος Χαχολάκης, Δημήτρης Κοτούζας, Κώστας Κατσιάδας, Σπύρος Λιβαθινός, Χρήστος Μυλωνάς, Αργύρης Κωστάκης, Γιάννης Ντάσκας, Σταύρος  Θεοδωράκης, Πέτρος Τσιγκούλης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ