Kerrygold: Στήριξε το Πρόγραμμα Αποκατάστασης Αναπήρων Παιδιών

Για ακόμη μία χρονιά, η ομάδα της Kerrygold βρέθηκε στο Παράρτημα Αποκατάστασης Αναπήρων Παιδιών (Π.Α.Α.Π.), στη Βούλα (πρώην ΠΙΚΠΑ), την Τετάρτη 17/05 και πέρασε ένα πολύ ευχάριστο, δημιουργικό και γεμάτο χαμόγελα απόγευμα, παρέα με τα παιδιά.

Η Kerrygold Tirotrella και στις δύο εκδοχές της, κανονική και Spaghetti, κυριολεκτικά ξετρέλανε τα παιδιά, ενώ τα τοστάκια με το γνήσιο βούτυρο Kerrygold και το αγαπημένο Kerrygold Regato Classic «εξαφανίστηκαν» στη στιγμή!

Η Kerrygold προσέφερε στα παιδιά χρήσιμα δώρα για τις καλοκαιρινές τους δραστηριότητες,  όπως πετσέτες θαλάσσης, αντηλιακά, μακαρόνια κολύμβησης και καπελάκια σε διάφορα χρώματα, αλλά και υπέροχα παιχνίδια για την παραλία, όπως νεροπίστολα και μπαλάκια για το νερό. Μεγάλη έκπληξη ήταν ο Μάγος Domenico, ο οποίος «μαγνήτισε» τα παιδιά με τα κόλπα και τις  ταχυδακτυλουργικές του ικανότητες, αλλά και η Νεράιδα Caramela, που χάρισε στα παιδιά άφθονες στιγμές γέλιου.

Η Kerrygold θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στα παιδιά που το έχουν ανάγκη, στηρίζοντας και ενισχύοντας έμπρακτα το έργο φορέων, όπως το Π.Α.Α.Π. Βούλας. Η αγάπη άλλωστε που εισπράττει από τα παιδιά είναι ανεκτίμητη!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ