Η Lidl γιορτάζει την Ημέρα Περιβάλλοντος

Με σύνθημά «Ένα καλύτερο Περιβάλλον με καθαρές ακτές», η Lidl Hellas γιορτάζει την Ημέρα Περιβάλλοντος (5/6) μαζί με τους πελάτες της.

Έτσι, προσφέρει με αγορές αξίας άνω των 20 Ευρώ, δωρεάν, σε όλους τους πελάτες και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων μια βαμβακερή επαναχρησιμοποιούμενη τσάντα για τις αγορές τους.

Στόχος της εταιρείας είναι να δώσει το κίνητρο στους καταναλωτές να ευαισθητοποιηθούν περιβαλλοντικά και να δηλώσουν παρόντες σε ενέργειες φιλικές προς το περιβάλλον και το οικοσύστημά της. Αντικαθιστώντας την πλαστική σακούλα με την επαναχρησιμοποιούμενη τσάντα προστατεύεται το περιβάλλον και δημιουργείται η παρακαταθήκη για το μέλλον των παιδιών μας.

Η Lidl Hellas είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη, γι’ αυτό και από την έναρξη της δραστηριότητας αυτής χρεώνει τις σακούλες, γεγονός που έχει διττό σκοπό: τα προϊόντα που αγοράζουν οι πελάτες δεν επιβαρύνονται με επιπρόσθετο κόστος (δεν μεταβιβάζεται το κόστος της δωρεάν σακούλας στα προϊόντα) και η χρέωση λειτουργεί ως ανασταλτικός παράγοντας στην αμέριστη χρήση της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ