Media Strom: Η μοναδική εταιρία στο είδος της που έλαβε την πιστοποίηση STANDARD 100 by OEKO-TEX

H MEDIA STROM, νούμερο 1 εταιρεία στρωμάτων και προϊόντων ύπνου στην Ελλάδα, καινοτομεί για ακόμη μια φορά καθώς είναι η μόνη ελληνική στρωματοποιία που διακρίθηκε με τη σημαντική διεθνή πιστοποίηση STANDARD 100 by OEKO-TEX® Product Class II. Η εν λόγω πιστοποίηση αφορά στην απουσία επιβλαβών υλικών και ουσιών από τα στρώματά της και από όλα τα υλικά που τα απαρτίζουν, επιβεβαιώνοντας την ποιοτική υπεροχή τους.

Η νέα αυτή σημαντική διάκριση της MEDIA STROM έρχεται να αποδείξει ότι η εταιρεία λειτουργεί με γνώμονα την απόλυτη ασφάλεια των καταναλωτών. Το STANDARD 100 by OEKO-TEX® είναι ένα παγκόσμιο,  ανεξάρτητο σύστημα ελέγχου και πιστοποίησης για υφάνσιμα ακατέργαστα, ενδιάμεσα και τελικά προϊόντα όλων των επιπέδων επεξεργασίας, καθώς και χρησιμοποιούμενων υλικών αξεσουάρ. Τα κριτήρια ελέγχου που αξιοποιεί συχνά υπερβαίνουν τις εθνικές και διεθνείς προδιαγραφές, πιστοποιώντας την ασφάλεια προϊόντων που δεν περιέχουν επιβλαβείς ουσίες και υλικά, ενώ είναι φιλικά για τον άνθρωπο αλλά και το περιβάλλον.

Η διεθνής αυτή αναγνώριση έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά από επίσημες πιστοποιήσεις που αναδεικνύουν τη διαχρονική δέσμευση της εταιρείας MEDIA STROM  απέναντι στον καταναλωτή, σε σχέση με ζητήματα υγιεινής και ασφάλειας. Η MEDIA STROM είναι μία από τις 9 εταιρείες παγκοσμίως που διαθέτουν πιστοποίηση STANDARD 100 by OEKO-TEX® Product Class II για όλα τα υλικά που απαρτίζουν τα προϊόντα της.

Χαρακτηριστικά, ο Επίσημος Χορηγός Καλού Ύπνου διαθέτει Πιστοποιητικό για την Εφαρμογή του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 9001:2008 για τον σχεδιασμό, την παραγωγή και εμπορία στρωμάτων, κρεβατιών και λοιπών ειδών ύπνου. Παράλληλα, έχει λάβει Πιστοποιητικό Συμμόρφωσης ISO 14698-1:2003 και ISO 14698-2:2003 για την καθαριότητα και την υγιεινή στον χώρο παραγωγής των προϊόντων της, ενώ εγγυάται τη 10ετή αντοχή των στρωμάτων της βάσει του προτύπου EN 1957:2012. Τέλος, μεριμνά για το ανθρώπινο δυναμικό της, διαθέτοντας επίσης Πιστοποιητικό για την Εφαρμογή του Συστήματος Διαχείρισης της Υγείας και της Ασφάλειας της Εργασίας σύμφωνα με το πρότυπο ΕΛΟΤ 1801:2008/ OHSAS 18001:2007.

Επικυρώνοντας την αξία της MEDIA STROM, η διεθνής πιστοποίηση STANDARD 100 by OEKO-TEX® αποτελεί μια ακόμη εγγύηση ποιότητας για τον «Επίσημο Χορηγό Καλού Ύπνου», κατατάσσοντας τα στρώματά του στην κορυφή παγκοσμίως, ως απόλυτα ασφαλή για την υγεία και το περιβάλλον.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ