Chalk of The Town: Η νέα προσπάθεια που γεννήθηκε με σκοπό τη δημιουργική ανακύκλωση

Το Chalk Of The Town® – Athens Lab, είναι ο νέος χώρος που γεννήθηκε στην πιο καλλιτεχινκή γειτονιά του Παγκρατίου, στην οδό Αμύντα 13,  δίπλα ακριβώς από την πλατεία Προσκόπων – Μάνου Χατζιδάκι.

Η αγάπη μας για «δημιουργική ανακύκλωση» -λέγε με και upcycling- η ανάγκη μας για περισσότερο χρώμα σε έπιπλα με urban, vintage αισθητική, αλλά και η αναζήτηση για ethnic επιλογές από όλο τον κόσμο, σε αντικείμενα, αξεσουάρ και δώρα, δημιούργησαν αυτό τον ξεχωριστό χώρο που ήδη τον έχουν αγαπήσει φίλοι από όλη την Ελλάδα.

Το Chalk Of The Town® παρακινεί να μην πετάς πλέον τίποτα, να σταματάς σε κάθε γωνία για να μαζέψεις ένα τραπεζάκι που μοιάζει με αυτό που πέταξε πριν από χρόνια η μαμά σου,  ενώ παράλληλα θα σε μάθει μέσα σε ένα τρίωρο workshop να αναπαλαιώνεις τα πάντα, με χρώματα κιμωλίας που φτιάχνονται –επιτέλους– εδώ, στην Ελλάδα!

Και όσοι δεν τα ξέρουμε, καιρός να τα μάθουμε: Τα χρώματα κιμωλίας είναι αυτά που θα βάψουμε τα πάντα – ξύλο, μέταλο, πλακάκι, δέρμα, ύφασμα, mdf, μελαμίνη και πολλά άλλα – χωρίς να χρειαστεί να τρίψουμε, να ασταρώσουμε, να κουραστούμε. Είναι χρώματα που επιλέχθηκαν ανάμεσα από χιλιάδες ώστε να ταιριάζουν με το ελληνικό φως και τη μεσογειακή μας κουλτούρα.

Στη σειρά Chalk Of The Town® Paint, κάθε χρώμα κρύβει και μια ιστορία, ένα όνομα που εμπνεύστηκε από έναν ξεχωριστό τόπο, όπως PergmamonMarble, Patagonia Ice, Casablanca Kiss, Arizona Dream, Puebla Rose, Catalan Sauce κ.ά . Επίσης σημαντικό: Τα χρώματα της σειράς είναι 100% οικολογικά!

Στο Chalk Of The Town® – Athens Lab, θα αγαπήσετε την πρωτότυπη διακόσμηση που δεν βάζει σύνορα σε στιλ και εποχές, που προτείνει τη συνομιλία του boho με την υποκουλτούρα του Βερολίνου και της pop art με το Shabby Chic.

Πίσω από τo κόνσεπτ και την υλοποίηση του Chalk Of The Town®, βρίσκεται η Τάμμυ Τσέκου που έπειτα από 22 χρόνια επαγγελματικής δραστηριότητας στο χώρο της επικοινωνίας, έχοντας στις σπουδές της και τις εφαρμοσμένες τέχνες, αποφάσισε να συνδυάσει επαγγελματικά την αγάπη της για εικαστική δημιουργία.

Και φυσικά, αν μένετε εκτός Αθηνών, μπορείτε να παραγγείλετε online ή να περιμένετε τη συνέχεια, γιατί το Chalk Of The Town® φιλοδοξεί να έρθει σύντομα και στη δική σας πόλη!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ