Ημέρα Αιμοδοσίας στο Creta Maris Beach Resort

Με το μήνυμα «Δίνω αίμα, σώζω ζωή», εργαζόμενοι και Διοίκηση του  Creta Maris Beach Resort, συμμετείχαν για μια ακόμη φορά στην ετήσια αιμοδοσία που πραγματοποίησε το ξενοδοχείο την Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017. Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Βενιζέλειου – Πανάνειου Νοσοκομείου Ηρακλείου, στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, με συνολικά 80 συμμετέχοντες.

Η έμπρακτη κοινωνική συνεισφορά του Creta Maris Beach Resort εκφράζεται και φέτος μέσω της διοργάνωσης Ημέρας Αιμοδοσίας. Αξίζει να αναφερθεί πως 80 συνολικά εργαζόμενοι εξέφρασαν την επιθυμία τους να δώσουν αίμα, ενώ 56 από αυτούς κατάφεραν να το κάνουν, παίρνοντας εν τέλει την έγκριση της υπεύθυνης ιατρού.

Ο θεσμός της αιμοδοσίας ξεκίνησε το 1992 όταν η διοίκηση του ξενοδοχείου επεσήμανε την έλλειψη αίματος που παρατηρείται ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες και έκανε έκκληση στο προσωπικό για εθελοντική αιμοδοσία. Η μεγάλη ανταπόκριση του προσωπικού οδήγησε στην ετήσια καθιέρωσή της και στη δημιουργία Τράπεζας Αίματος στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, η οποία εξυπηρετεί δεκάδες χειρουργικές επεμβάσεις και σοβαρά περιστατικά και στην οποία έχουν δικαίωμα αιμοληψίας το προσωπικό του ξενοδοχείου και οι συγγενείς Α΄ & Β’ βαθμού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ