Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ: Διάκριση στα βραβεία γεύσης iTQi

Το πολυβραβευμένο Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ έκλεψε τις εντυπώσεις στα βραβεία γεύσης iTQi για 2η συνεχόμενη χρονιά

Τα  iTQi Superior Taste Awards, ο ετήσιος θεσμός που διοργανώνεται ετησίως από το International Taste & Quality Institute (Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας), τον διεθνή ανεξάρτητο οργανισμό για την προώθηση και αναγνώριση τροφίμων και ποτών ανώτερης γεύσης από ολόκληρο τον κόσμο επιβραβεύουν προϊόντα με βάση τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους, αναδεικνύοντας την ανώτερη ποιότητα και άρτια γεύση τους. Με γνώμονά του αυστηρούς κανόνες και κριτήρια όπως γεύση, όψη, οσμή, επίγευση και υφή, πραγματοποιεί κάθε χρόνο αυστηρές διαδικασίες αξιολόγησης, με σκοπό να αναδείξει τα παγκοσμίως κορυφαία ποιοτικά προϊόντα.

Ανάμεσα στα κορυφαία ποιοτικά προϊόντα για φέτος, είναι και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, ένα ελληνικό προϊόν, που παράγεται εδώ και 27 χρόνια με τα υψηλότερα ποιοτικά πρότυπα από την Coca-Cola Τρία Έψιλον και βραβεύεται για 2η συνεχόμενη χρονιά με την ανώτατη διάκριση των  3 χρυσών αστεριών.

Η εξέχουσα επιτροπή του διαγωνισμού, η οποία απαρτίζεται από 135 διακεκριμένους με αστέρια Michelin σεφ και γευσιγνώστες, ξεχώρισε το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, ανάμεσα σε συμμετοχές από πολλές χώρες, φέρνοντάς το στην κορυφή της κατηγορίας του με βαθμολογία πάνω από 90%.

Οι διακρίσεις δε σταματούν εδώ, καθώς το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ καταφέρνει να ξεχωρίζει σε μεγάλους παγκόσμιους θεσμούς για τη συνεισφορά του προς το περιβάλλον και την κοινωνία. Πριν μερικούς μήνες, απέσπασε 2 βραβεία στα Global Bottled Water Awards, τα οποία διοργανώνονται από τη Zenith International και αποτελούν έναν από τους σημαντικότερους διεθνώς θεσμούς για τον κλάδο. Το βραβείο στην κατηγορία «Best Community Initiative», απέσπασε το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης “Παίζω και Μαθαίνω”, μία πρωτοβουλία του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ, που ξεκίνησε το 2015 με στόχο να βελτιώσει την καθημερινότητα των μικρών παιδιών προσφέροντας τους ένα δημιουργικό και χαρούμενο περιβάλλον για να αναπτυχθούν και να κάνουν τα πρώτα τους βήματα.

Επίσης, η καινοτόμος φιάλη PET του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ, με 24% λιγότερο πλαστικό, επιβραβεύτηκε στα «Ευρωπαϊκά Βραβεία Επιχειρήσεων για το Περιβάλλον», στην κατηγορία Προϊόντων & Υπηρεσιών, για την αποτελεσματική συμβολή της στη μείωση των εκπομπών αερίων ρύπων κατά 23,81% και τον ειδικό σχεδιασμό της που βοηθά στη μείωση του όγκου των απορριμμάτων.

Εδώ και 27 χρόνια, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ παράγεται στο Αίγιο από την Coca-Cola Τρία Έψιλον κάτω από συνθήκες αυστηρών ελέγχων και διασφάλισης ποιότητας, εξασφαλίζοντας την άρτια ποιότητα και γεύση του. Μάλιστα, η μονάδα παραγωγής του Αιγίου, πιστοποιήθηκε σύμφωνα με το European Water Stewardship (EWS) για την ολιστική προσέγγιση στην ορθολογική διαχείριση υδάτινων πόρων, λαμβάνοντας Χρυσή Διάκριση (Gold  Certification) με επίτευξη 100% στους 49 δείκτες του EWS. Πρόκειται για το πρώτο εργοστάσιο στον κλάδο τροφίμων και ποτών στην Ελλάδα και μόλις το δεύτερο εργοστάσιο στη χώρα μας, που διακρίνεται σύμφωνα με τον ευρωπαϊκό θεσμό European Water Partnership που αξιολογεί και πιστοποιεί τις βιώσιμες πρακτικές διαχείρισης νερού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ