Lidl: Διάκριση στα Οικόπολις 2017

Μία σπουδαία διάκριση κατέκτησε η Lidl Hellas το βράδυ της Πέμπτης 1ης Ιουνίου, στην Τελετή απονομής των Βραβείων Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2017, που διοργάνωσε για δέκατη τρίτη συνεχόμενη χρονιά το ECOCITY.

H εταιρία παρέλαβε στην κατηγορία Βραβεία Επιχειρήσεων, το βραβείο Χορηγίας Περιβαλλοντικού Έργου, για το έργο «Μαραθώνιος Αγάπης και Ανακύκλωσης». Στο πλαίσιο της εταιρικής υπευθυνότητας η Lidl συνεργάστηκε με την εταιρία “Ανταποδοτική Ανακύκλωση” και φιλοξένησε  σε 20 καταστήματα το πρόγραμμα αυτό.

Οι καταναλωτές είχαν τη δυνατότητα να ανακυκλώνουν άδειες μεταλλικές, πλαστικές και γυάλινες συσκευασίες στο κινητό φωτοβολταϊκό κέντρο ανακύκλωσης, το οποίο ήταν τοποθετημένο στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος για μία εβδομάδα.

Η αποδοχή του κόσμου ήταν εντυπωσιακή (συνολικά συμμετείχαν 2591 μαθητές και ανακυκλώθηκαν 181.305 συσκευασίες), και ώθησε την εταιρεια να προχωρήσει με την εγκατάσταση σταθερών κέντρων ανταποδοτικής ανακύκλωσης σε 8 επιλεγμένα καταστήματα.

Τα πρώτα τοποθετήθηκαν στα καταστήματα Ταύρου, Ραφήνας, Μελισσίων και Νέας Φιλαδέλφειας και τον μήνα Δεκέμβριο στα καταστήματα Ευόσμου, Σταυρούπολης, Μενεμένης. Πρόσφατα πραγματοποιήθηκε  η εγκατάσταση δύο ακόμη, στη Θέρμη και στα Ιωάννινα.

Το βραβείο παρέλαβε ο Χρήστος Τσακαλίδης, Υπεύθυνος Κεντρικών Υπηρεσιών στον Τομέα Logistics.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ