Άλμα Ζωής: Άνοιξαν οι συμμετοχές για το 9ο GreeceRacefortheCure

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» σας προσκαλεί στο 9ο GreeceRacefortheCure®, την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017 με αφετηρία το Ζάππειο!

Με σύνθημα «Τρέξε – Γιόρτασε – Στήριξε», γυναίκες, άνδρες και παιδιά θα ενώσουν τις δυνάμεις τους σε μία μεγάλη γιορτή, μία ημέρα ευαισθητοποίησης και προαγωγής της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης, με συγκίνηση, δυναμισμό και μοναδική ατμόσφαιρα.

Το GreeceRacefortheCure® πραγματοποιείται με την έγκριση της αμερικάνικης οργάνωσης SusanG. Komen, σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Αθηναίων και τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ).

Πρόκειται για συμβολικό αγώνα δρόμου 5 χιλιομέτρων και περίπατο 2 χιλιομέτρων με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού για τον καρκίνο του μαστού. Από τα καθαρά έσοδα του GreeceRacefortheCure® χρηματοδοτούνται προγράμματα του Συλλόγου «Άλμα Ζωής» για την ψυχοκοινωνική στήριξη γυναικών που έχουν βιώσει τη νόσο αλλά και για την ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού και την προαγωγή της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης.

Δρομείς και περιπατητές, με διαφορετική ώρα εκκίνησης, θα συμμετέχουν σε 2 διαφορετικές διαδρομές στο κέντρο της Αθήνας, στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ