ΕΕΑΑ: Πάνω από 2.000 οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις

Η Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ), η οποία είναι υπεύθυνη για την οργάνωση και λειτουργία του Συστήματος Συλλογικής Εναλλακτικής Διαχείρισης (ΣΣΕΔ – ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ), έφτασε πλέον τις 2.006 συμβεβλημένες επιχειρήσεις.

Το γεγονός αυτό σηματοδοτεί για την ΕΕΑΑ μια σημαντική επιτυχία, καθώς σε αυτές τις επιχειρήσεις, από τις οποίες προέρχονται αποκλειστικά οι πόροι της, ανήκει η πλειονότητα των συσκευασιών που διατίθενται στην ελληνική αγορά. Αποδεικνύεται έτσι ότι η ΕΕΑΑ έχει την ευρεία αποδοχή και εμπιστοσύνη της επιχειρηματικής κοινότητας.

Με τη συμμετοχή τους στο Σύστημα, τα μέλη της ΕΕΑΑ εκπληρώνουν με τον βέλτιστο τρόπο τη νομική υποχρέωσή τους, που αφορά στη μέριμνα για τη συλλογή και ανακύκλωση των συσκευασιών και συνεισφέρουν σε όλες τις δράσεις του Συστήματος (έργα, επενδύσεις), βάσει της χρηματικής εισφοράς που ορίζεται από την εγκεκριμένη από την πολιτεία Σύμβαση Συνεργασίας, συμβάλλοντας έτσι ουσιαστικά στην οργάνωση και λειτουργία της Ανακύκλωσης στη χώρα μας.

Ο Γιάννης Ραζής, Γενικός Διευθυντής της ΕΕΑΑ, δήλωσε τα ακόλουθα: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι πλέον ξεπεράσαμε τις 2.000 Συμβάσεις Συνεργασίας. Η όλο και μεγαλύτερη αύξηση του αριθμού των συμβεβλημένων με το Σύστημα αποδεικνύει ότι η ΕΕΑΑ διευρύνει συνεχώς τον ρόλο της ως ο συλλογικός φορέας της ελληνικής βιομηχανίας και του εμπορίου που στοχεύει στην προώθηση της Ανακύκλωσης των συσκευασιών. Αύξηση των μελών συνεπάγεται περαιτέρω ενίσχυση των έργων Ανακύκλωσης σε όλη τη χώρα με στόχο την επίτευξη διαρκώς και αυξανόμενων αποτελεσμάτων».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ