Γατίδης Fresh: Στηρίζει τον Λεωνιδα Αλυγιζάκη

Το Μάιο του 2017 με αφορμή τον μήνα παγκόσμιας ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης του κοινού για τη νόσο κοιλιοκάκη, που προκαλείται από τη δυσανεξία στη γλουτένη, η Γατίδης Fresh η οποία παράγει και διαθέτει από τα καταστήματά της μεταξύ των υπολοίπων προϊόντων αρτοζαχαροπλαστικής και προϊόντα χωρίς γλουτένη, σχεδίασε και ανακοίνωσε τη δράση #stirizoumeleonida.

Η δράση #stirizoumeleonida είχε σαν στόχο να στηρίξει οικονομικά για τον επόμενο χρόνο με υποτροφία, η οποία θα προκύψει από τις πωλήσεις των προϊόντων χωρίς γλουτένη Γατίδης Fresh, την προσπάθεια του Λεωνίδα Αλυγιζάκη, αθλητή της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας Ιστιοπλοΐας στην Ολυμπιακή κατηγορία Laser Standard, ο οποίος πάσχει από τη νόσο κοιλιοκάκη.

Την Τρίτη, 3 Οκτωβρίου 2017, υποδεχτήκαμε στα Γατίδης Fresh και βραβεύσαμε τον 3ο  Βαλκανιονίκη Ιστιοπλοΐας Λεωνίδα Αλυγιζάκη, τον δικό μας Λεωνίδα.

Η όμορφη τελετή πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα Γατίδης Fresh στην Εθνικής Αντιστάσεως 23 στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης, παρουσία της Προέδρου «Δράση για την κοιλιοκάκη», μελών του συλλόγου, αλλά και πλήθους κόσμου που ήθελε να δει και να μιλήσει από κοντά με τον Βαλκανιονίκη πλέον Λεωνίδα.

Την αναμνηστική πλακέτα παρέδωσε εκ μέρους της Γατίδης Fresh η Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της επιχείρησης, η κυρία Φανή Γατίδου.

Η Γατίδης Fresh θα συνεχίζει να στηρίζει περήφανα τον Λεωνίδα για όλο το χρόνο με την δράση #stirizoumeleonida και ευελπιστεί μέσω της συγκεκριμένης δράσης να ενημερώσει το καταναλωτικό κοινό, πως όσοι πάσχουν από τη νόσο της κοιλιοκάκη μπορούν να πρωταγωνιστήσουν και να διακριθούν, όπως ο αθλητής της Εθνικής Ομάδας και 3ος Βαλκανιονίκης Ιστιοπλοΐας Λεωνίδας Αλυγιζάκης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ