QNet Foundation: Προσκλήσεις για τη δημιουργια του Sustainability Performance Directory

H QualityNet Foundation προσκαλεί όλες τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να αναδειχθούν στις «The Most Sustainable Companies in Greece 2017» να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο SUSTAINABILITY PERFORMANCE DIRECTORY έως την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017.

Το SUSTAINABILITY PERFORMANCE DIRECTORY δημιουργείται με στόχο να αποτελέσει τον Χάρτη της Βιώσιμης Ανάπτυξης και της Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα. Nα καταστεί σημείο αναφοράς ΟΛΩΝ των επιχειρήσεων που αναπτύσσουν πολιτικές, πρωτοβουλίες, δράσεις και συστήματα τα οποία συμβάλλουν στη δημιουργία μιας Βιώσιμης Οικονομίας –Κοινωνίας. Στοχεύει στην ανάδειξη των «The Most Sustainable Companies in Greece», των εταιριών αυτών που εφαρμόζουν μια ολιστική προσέγγιση στα θέματα Βιώσιμης Ανάπτυξης στην επιχειρηματική τους λειτουργία και οι οποίες μπορούν να αποτελέσουν πρότυπα και παράδειγμα προς μίμηση.

Στο DIRECTORY μπορούν να συμμετέχουν ΟΛΕΣ οι επιχειρήσεις, ανεξαρτήτου μεγέθους, που έχουν αναγνωρίσει τη συμβολή των θεμάτων της Βιώσιμης Ανάπτυξης και της Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας στην ανταγωνιστικότητα και στην εξωστρέφεια τους και κατατάσσονται/ διακρίνονται σε τρία επίπεδα: Sustainability Leaders, Top Sustainable Companies και Sustainable Companies.

Συμμετέχουν ήδη ηγέτιδες εταιρίες της Ελληνικής αγοράς όπως: ΕΘΝΙΚΗ TΡΑΠΕΖΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ    ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ, ΕΛΒΑΛ, ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ, ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ, ΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ, ΟΜΙΛΟΣ ΜΥΤΗΛΙΝΑΙΟΣ, ΌΜΙΛΟΣ ΟΤΕ, WIND, ΠΑΕΓΑΕ, IMERYS, EUROBANK, ΧΑΛΚΟΡ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ, ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ, ΤΝΤ κ.ά.

Το DIRECTORY αναπτύχθηκε στα πλαίσια της Πρωτοβουλίας Sustainable Greece 2020 με τη συνεργασία Εθνικών και Ευρωπαϊκών Φορέων. Συνδέεται αφενός με τη Διαδικασία Διαλόγου του Θεσμού BRAVO και αφετέρου με τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ.

H ανάδειξη των THE MOST SUSTAINABLE COMPANIES IN GREECE 2017 θα γίνει σε επίσημη τελετή τον Ιανουάριο του  2018.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ