Goodyear Dunlop Ελλάς: Νέα δωρεά ελαστικών για το Πυροσβεστικό Σώμα

Η Goodyear Dunlop Ελλάς πραγματοποίησε μία νέα δωρεά ειδικών ελαστικών για την κάλυψη των αναγκών των οχημάτων του Πυροσβεστικού Σώματος. Οχήματα που αποτελούν αναπόσπαστο μέρος και εργαλείο της άμεσης επέμβασης του Σώματος και παίζουν σημαντικότατο ρόλο τόσο στη διευκόλυνση του έργου του προσωπικού του Σώματος όσο και στην αποτελεσματικότητα του για τη προάσπιση της ζωής και της περιουσίας των πολιτών.

Συγκεκριμένα πριν από λίγες ημέρες η Goodyear Dunlop Ελλάς στο πλαίσιο του προγράμματος που ξεκίνησε από το προηγούμενο έτος, προέβη στη δωρεά ελαστικών για όχημα τύπου νταλίκα μάρκας SCANIA, το οποίο χρησιμοποιείται για τη μεταφορά πυροσβεστικών οχημάτων και βαρέων μηχανημάτων στις περιοχές διεξαγωγής του πυροσβεστικού έργου. Εν όψει μάλιστα της χειμερινής περιόδου, οι ανάγκες για μεταφορά και πρόσβαση σε δύσβατες περιοχές λόγο καιρικών συνθηκών καθιστούν αυτού του τύπου τα οχήματα υψίστης σημασίας και προτεραιότητας για το Πυροσβεστικό Σώμα.

Για την Goodyear Dunlop Ελλάς η ενέργεια αυτή  εντάσσεται στο πλάνο βιώσιμης ανάπτυξης της εταιρείας με  παράλληλη ενίσχυση της αξίας του δικτύου και των μαρκών της, αλλά και του κοινωνικού συνόλου. Η  στήριξη και η προσφορά στο Πυροσβεστικό Σώμα και στο έργο του προσφέρει στη κοινωνία και αποτελεί τη καλύτερη ανάδειξη της διάστασης  του κοινωνικού πέραν του επιχειρηματικού ρόλου της εταιρίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ