Siemens: Διεθνής πιστοποίηση από την TÜV Austria Hellas

H Siemens A.E. είναι πλέον μία από τις πρώτες εταιρείες στην Ελλάδα που πιστοποιήθηκαν με την νέα έκδοση του διεθνούς προτύπου ISO 9001:2015 από τον ανεξάρτητο διαπιστευμένο φορέα πιστοποίησης TÜV Austria Hellas. Ακολουθώντας μια απαιτητική και άκρως επιτυχημένη διαδικασία πιστοποίησης, έμπειρη ομάδα επιθεωρητών της TÜV Austria Hellas, πραγματοποίησαν ελέγχους και πιστοποίησαν την επιτυχημένη εφαρμογή του συστήματος Διαχείρισης της Ποιότητας της Siemens A.E. σύμφωνα με τις απαιτήσεις της νέας έκδοσης προτύπου. Οι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις της εταιρείας τον Ιούλιο του 2017.

Το πλέον διαδεδομένο και αναγνωρισμένο πρότυπο διαχείρισης ποιότητας ISO 9001:2015  ελέγχει κατά πόσον πληρούνται εκείνες οι απαιτήσεις που διασφαλίζουν τον συστηματικό έλεγχο των λειτουργιών της εταιρείας, ώστε το τελικό προϊόν ή η υπηρεσία να εξασφαλίζει την ικανοποίηση των αναγκών και των απαιτήσεων των πελατών. Το πρότυπο αυτό είναι απόλυτα συνδεδεμένο με την φιλοσοφία της εταιρείας για την προώθηση μιας κουλτούρας που έχει στο επίκεντρό της την ικανοποίηση των απαιτήσεων των πελατών της, καθώς και  την προσπάθεια υπέρβασης των προσδοκιών τους. Η πιστοποίηση με τη νέα έκδοση ISO 9001:2015 έρχεται ως επιβράβευση της στρατηγικής της Siemens η οποία στοχεύει στη συνεχή βελτίωση, προκειμένου να διατηρεί τα τρέχοντα επίπεδα επιδόσεων της, να ανταποκρίνεται στις εσωτερικές και εξωτερικές αλλαγές και να δημιουργεί νέες ευκαιρίες για βιώσιμη ανάπτυξη.

«Η δέσμευση της Siemens A.E. στην ποιότητα βασίζεται στο όραμα της εταιρείας μας παγκοσμίως. Η πιστοποίηση αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική για εμάς, καθώς αναδεικνύει την προσήλωσή μας στην ποιότητα των υπηρεσιών και των προϊόντων μας, ενώ την ίδια στιγμή, αντανακλά και την υπευθυνότητα της εταιρείας απέναντι στους πελάτες της και στις κοινωνίες όπου δραστηριοποιείται», σημείωσε ο Πάνος Ξυνής, Διευθύνων Σύμβουλος της Siemens Α.Ε.

Ο Γενικός Διευθυντής της TÜV AUSTRIA HELLAS, Ιωάννης Καλλιάς, αναφέρει σχετικά: «Στην  TÜV AUSTRIA Hellas νιώθουμε ιδιαίτερη χαρά για τη νέα συνεργασία μας με τη SIEMENS Α.Ε., για την πιστοποίηση της επιχείρησης με την νέα έκδοση του διεθνούς προτύπου ποιότητας ISO 9001:2015. Ως μια εταιρεία που τοποθετεί στο επίκεντρο την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών, υπογράφουμε με υπευθυνότητα την τήρηση των αρχών των συστημάτων διαχείρισης των συνεργατών μας, ώστε να συμβάλλουμε στην δυναμική εξέλιξη των υπηρεσιών τους».

Η TÜV AUSTRIA Hellas είναι ένας ανεξάρτητος οργανισμός παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών ελέγχου, επιθεώρησης και πιστοποίησης για την ασφάλεια, την ποιότητα και το περιβάλλον. Ιδρύθηκε το 1994 και δραστηριοποιείται στην ευρύτερη περιοχή των χωρών της Νοτιοανατολικής Μεσογείου και Μέσης Ανατολής με θυγατρικές εταιρείες, παραρτήματα και αντιπροσώπους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ