Ανταποδοτική Ανακύκλωση Συσκευασιών: Πανελλήνιος Εκπαιδευτικός Οργανισμός

Η Ανταποδοτική Ανακύκλωση Συσκευασιών πραγματοποιεί έναν ακόμα μεγάλο Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Διαγωνισμό και προσφέρει σε μαθητές όλης της χώρας, την ευκαιρία να διεκδικήσουν μεταξύ άλλων, ένα ταξίδι στο χωριό του Άι Βασίλη στη Λαπωνία, μια 4ήμερη εκδρομή στη Ρόδο, ένα ποδήλατο, αλλά και πολλά άλλα συναρπαστικά δώρα.

Με στόχο την ενίσχυση της περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και συνείδησης των νέων, καθώς και την αύξηση συμμετοχής των πολιτών στη διαδικασία της ανακύκλωσης, η Ανταποδοτική Ανακύκλωση Συσκευασιών σε συνεργασία με Δήμους όλης της χώρας, πραγματοποιεί τα τελευταία χρόνια Εκπαιδευτικούς Διαγωνισμούς, προσφέροντας μεγάλα έπαθλα στους μαθητές.

Με βασικό μήνυμα «Προστατεύω το περιβάλλον, Ανακυκλώνω!» η Ανταποδοτική Ανακύκλωση Συσκευασιών, τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει μέσα από ποικίλες δράσεις να μεταδώσει στο κοινό τα ουσιαστικά οφέλη της ανακύκλωσης, αλλά και να επηρεάσει σημαντικά στην αλλαγή της περιβαλλοντικής συμπεριφοράς και εκπαίδευσης των νέων. Μέσω των Εκπαιδευτικών Διαγωνισμών, μαθητές από όλη τη χώρα συμμετέχουν ενεργά στη διαδικασία της ανακύκλωσης και γίνονται αρωγοί στην προσπάθεια της Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης Συσκευασιών, να προσφέρει σε όλους ένα καλύτερο και περιβαλλοντικά ασφαλές, μέλλον.

Έως τις 20 Δεκεμβρίου, με την ανακύκλωση πλαστικών, μεταλλικών και γυάλινων συσκευασιών, μαθητές από όλη την Ελλάδα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο Μεγάλο Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Διαγωνισμό που διεξάγεται στα Κέντρα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης κάθε δήμου, με σημαντικά έπαθλα, για όλους τους μαθητές των σχολικών τμημάτων που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες συσκευασίες:

1ο έπαθλο: Ταξίδι 4 ημερών στο Ροβανιέμι, στο χωριό του Άι-Βασίλη & Tablet
2ο έπαθλο: Ταξίδι 4 ημερών στη Ρόδο & Smartwatch
3ο έπαθλο: Ποδήλατο & Action Camera

Στο Διαγωνισμό, μπορούν να συμμετάσχουν σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Τα 3 σχολικά τμήματα που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες πλαστικές, μεταλλικές και γυάλινες συσκευασίες, θα κερδίσουν τα συναρπαστικά δώρα από την Ανταποδοτική Ανακύκλωση Συσκευασιών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ