Made in Greece: Ολοκληρώθηκε η υποβολή συμμετοχών

Με τη συμμετοχή πολλών επιχειρήσεων σε όλες τις κατηγορίες βραβείων, τα «Made in Greece 2017» (www.madeingreeceawards.gr) βρίσκονται στη φάση αξιολόγησης και στην τελική ευθεία για την Τελετή Απονομής, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 11 Δεκεμβρίου 2017, στην αίθουσα “Banquet” στο Μέγαρο Μουσικής.

Για κάθε κατηγορία βραβείου έχει συσταθεί επιτροπή στην οποία προεδρεύει μέλος της Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ και συμμετέχουν εκπρόσωποι της ακαδημαϊκής κοινότητας, των χορηγών, των επαγγελματικών φορέων και των χορηγών επικοινωνίας που υποστηρίζουν το θεσμό.

Η Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ (ΕΛΑΜ), διοργανώτρια των βραβείων, αναδεικνύει και επιβραβεύει παραγωγικές επιχειρήσεις και οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και επιτυγχάνουν εξαιρετικές επιδόσεις στη δημιουργία και διάθεση προϊόντων. Βασικά κριτήρια αξιολόγησης, αριστείας και επιβράβευσης αποτελούν η ποιότητα, η καινοτομία, η διαφοροποίηση, οι στοχευμένες αγορές, τα διεθνή δίκτυα διανομών και τα ισχυρά brand names.

Σημειώνεται πως η διοργάνωση βραβείων «Made in Greece 2017» πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ