Πλαίσιο: Silver Award στα HR Awards 2017

Μία ακόμα σπουδαία διάκριση απέσπασε το Πλαίσιο, κερδίζοντας το Silver Award στην κατηγορία Excellence in Leadership Development στο διαγωνισμό HR Awards 2017, για τη συνεχή εξέλιξη των ανθρώπων του και την επίτευξη του οράματός του να αναλαμβάνουν οι ίδιοι θέσεις ευθύνης μέσα στην εταιρεία.

Το βραβείο αυτό ήρθε να προστεθεί σε μία σειρά εξίσου σημαντικών διακρίσεων με μεγαλύτερη εκείνη της ανάδειξης ανάμεσα στα Best Workplaces 2017 στο διεθνή θεσμό Great Place to Work Hellas.

Το Πλαίσιο ως υποστηρικτής της φιλοσοφίας «promotion from within» προσφέρει κατά μέσο όρο 37 ώρες εκπαίδευσης σε κάθε εργαζόμενο. Το 2016 μόνο συμπληρώθηκαν συνολικά 44.064 ώρες εκπαίδευσης, ανοίγοντας έτσι το δρόμο στην ανέλιξη των εργαζομένων του και βοηθώντας τους σε κάθε βήμα της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας. Άλλωστε το 95% του top management είναι άνθρωποι, οι οποίοι εργάζονται χρόνια στην εταιρεία ξεκινώντας από entry level θέσεις. Η ανάπτυξη του ίδιου του Πλαισίου έρχεται μέσα από την εξέλιξη των ανθρώπων του.

Η διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού του Πλαισίου, κ. Παρασκευή Τσιότσια, η οποία παρέλαβε το βραβείο, δήλωσε: «Είναι ιδιαίτερα μεγάλη τιμή για εμάς να αναγνωρίζεται η επένδυση στους ανθρώπους μας και η εξέλιξή τους. Αυτό το βραβείο είναι το επισφράγισμα των προσπάθειών μας κι ένας ακόμα μεγαλύτερος λόγος για να συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ