ISOPLUS: Συμμετέχει ενεργά στον 35ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

Στα πλαίσια της προώθησης ενός ισορροπημένου τρόπου ζωής, μέρος του οποίου είναι και ο αθλητισμός, η ISOPLUS συμμετέχει για 3η συνεχόμενη χρονιά με την Ομάδα του προσωπικού της στον 35ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας που θα τρέξει  στους Αγώνες Δρόμου των 5, 10 & 42 χλμ, με τα χρώματα της σειράς συμπληρωμάτων διατροφής myelements sports για αθλητές και αθλούμενους.

Παράλληλα, στα πλαίσια της συμμετοχής στο μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός, η ISOPLUS υλοποιεί ενέργεια Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, καθώς αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας της. Συγκεκριμένα, η εταιρεία στηρίζει με μία σημαντική χορηγία την προετοιμασία 4 νέων αθλητών που θα συμμετέχουν στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκυο το 2020. Η συγκεκριμένη ενέργεια αφορά τη συγκέντρωση οικονομικών πόρων για την ενίσχυση και υποστήριξη των αθλητών, η οποία υποστηρίζεται από το Πρόγραμμα Act4Greece και τη Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση Charity4U.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά η κ. Ηρώ Κουμάκη, Εμπορική Διευθύντρια της ISOPLUS: «Τα οφέλη του αθλητισμού στον άνθρωπο είναι πολλά, ώστε να απολαμβάνει μία ποιοτική & υγιή καθημερινότητα. Για τον λόγο αυτό, η ISOPLUS δίνει ξανά το δυναμικό «παρών» σ’ έναν τόσο μεγάλο αγώνα που αναδεικνύει τον αθλητικό τρόπο ζωής σε χιλιάδες ανθρώπους. Παράλληλα, η εταιρεία στηρίζει τη σημαντική προσπάθεια των τεσσάρων νέων αθλητών, ώστε να πετύχουν τους στόχους τους και να προκριθούν στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία!»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ