Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ: Συμμετείχε στον 35ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ, μέλος του Ομίλου LafargeHolcim, έδωσε δυναμικό παρόν στο μεγαλύτερο δρομικό γεγονός της χώρας, τον 35ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας, και στήριξε έμπρακτα το σημαντικό έργο της ΦΛΟΓΑΣ – Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια.

Με μήνυμα «Και μυαλό και πόδια τρέχω για τη ΦΛΟΓΑ», εργαζόμενοι, φίλοι και συνεργάτες του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ ένωσαν τις δυνάμεις τους και έγιναν μέρος της προσπάθειας της ΦΛΟΓΑΣ. Με στόχο τη χρηματική ενίσχυση του έργου της ΦΛΟΓΑΣ, η κάθε συμμετοχή στον Μαραθώνιο και τους παράλληλους αγώνες δρόμου των 5 και 10 χλμ έφερε την εταιρία πιο κοντά σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Σε αυτή τη γιορτή της ανθρώπινης θέλησης, της αλληλεγγύης και της ομαδικότητας, η ομάδα του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα ελπίδας, αισιοδοξίας και δύναμης προς όλους.

Σημειώνεται ότι η ΦΛΟΓΑ αγωνίζεται για την καλύτερη ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα των παιδιών που νοσούν από καρκίνο και στηρίζει τις οικογένειές τους. Σήμερα έχει καθιερωθεί ως βασικός πυλώνας στήριξης της λειτουργίας των ογκολογικών τμημάτων των Παιδιατρικών Νοσοκομείων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ