Stoiximan: Ρεμπούλη και Καλλίας ξεχώρισαν στον 35ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθήνας

Την Κυριακή 12/11 πραγματοποιήθηκε το μεγαλύτερο δρομικό event της χώρας με περισσότερους από 50.000 δρομείς από 101 διαφορετικές χώρες να κατακλύζουν το κέντρο της Αθήνας στις διαδρομές των 5 και 10 χιλιομέτρων, καθώς και στην κλασική διαδρομή του μαραθωνίου.

Η Ράνια Ρεμπούλη, την οποία υποστηρίζει χορηγικά η Stoiximan, η κορυφαία ελληνική στοιχηματική εταιρεία στο διαδίκτυο, έκλεψε την παράσταση ως η πρώτη Ελληνίδα που τερμάτισε στο Μαραθώνιο για τρίτη σερί χρόνια, δείχνοντας σε εξαιρετική κατάσταση (02:49:06). Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια δήλωσε συγκινημένη από την προσπάθειά της και δεν δίστασε να ευχαριστήσει όλους όσους την ενθάρρυναν κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης διαδρομής.

Στα 10χλμ, ο Χρήστος Καλλίας όχι μόνο πήρε την 1η θέση, αλλά κατάφερε να πετύχει και ρεκόρ διαδρομής, δείχνοντας πως και η συγκεκριμένη απόσταση του ταιριάζει. Ο αθλητής της Stoiximan, έκοψε πρώτος το νήμα των 10χλμ. σε 30:50, καταρρίπτοντας ένα ρεκόρ που κρατούσε από το 2005 ο Κώστας Πούλιος, με χρόνο 31:06.

Από αυτή την πραγματική γιορτή του αθλητισμού δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει και η Stoiximan Running Team, με τους δρομείς της να τρέχουν τόσο στα 5χλμ. & στα 10χλμ, αλλά και στο μαραθώνιο (42χλμ.), ξεπερνώντας τους εαυτούς τους, ενώ παράλληλα συνέδεσαν τη συμμετοχή τους με καλό σκοπό, αφού η Stoiximan μέσω της ομαδικής συμμετοχής στηρίζει ιδρύματα και ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Πλέον, τα βλέμματα στρέφονται στη Θεσσαλονίκη, στο επόμενο μεγάλο αθλητικό event της χώρας. Ο λόγος φυσικά  για τον Stoiximan.gr 13ο Διεθνή Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης “Μέγας Αλέξανδρος” που έρχεται την 1η Απριλίου του 2018 και αναμένεται να προσελκύσει χιλιάδες δρομείς και να σπάσει το περσινό ρεκόρ συμμετοχών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ