Το φυσικό μεταλλικό νερό ΘΕΟΝΗ στηρίζει τον Δήμο Μάνδρας

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ στηρίζει τον Δήμο Μάνδρας και τις οικογένειες που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες. Σε συνεργασία με τον Δήμο Μουζακίου Καρδίτσας αποστέλλει εμφιαλωμένο νερό για να καλύψει τις πρώτες ανάγκες των κατοίκων.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Δημήτριος Τσέλιος, δηλώνει σχετικά: «Το πιο σημαντικό στοιχείο σε μια δημοκρατία είναι η αλληλεγγύη και για  όλους εμάς στην οικογένεια ΘΕΟΝΗ η πρόσβαση των πολιτών στο νερό αποτελεί θεμελιώδη αρχή λειτουργίας. Είναι δικαίωμα των κατοίκων και δικό μας αυτονόητο καθήκον να συνδράμουμε για την εξασφάλισή του. Ευχόμαστε στους κατοίκους της Μάνδρας ομαλή επάνοδο στους  πρότερους ρυθμούς της ζωής τους».

Με βάση τη θεμελιώδη αξία λειτουργίας του, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ υποστηρίζει την κοινωνία μέσα από δράσεις ανάπτυξης των κοινωνικών υποδομών, ενώ προσπαθεί να ανταποκρίνεται όπου υπάρχει έλλειψη νερού, λόγω ειδικών καταστάσεων έκτακτης ανάγκης.

Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ

Το Μοναδικό Ελληνικό Νερό με 13 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας

Το ΘΕΟΝΗ είναι το μοναδικό Ελληνικό φυσικό μεταλλικό νερό που αναβλύζει από φυσική πηγή σε υψόμετρο 1100μ., από τις υπόγειες δεξαμενές της πηγής Γκούρα, στην οροσειρά των Αγράφων, στα ορεινά του Νομού Καρδίτσας. Σε αυτό το παρθένο, μακριά από κάθε είδους ανθρώπινη δραστηριότητα περιβάλλον, εμφιαλώνεται άμεσα, κατευθείαν στην πηγή, χωρίς καμία πρόσμιξη, επιβάρυνση ή διεργασία. Έτσι διατηρεί αναλλοίωτα τα φυσικά του χαρακτηριστικά, που το κατατάσσουν ως το κορυφαίο φυσικό μεταλλικό νερό σήμερα με 13 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ