Η EuroCharity στη Διεθνή Διάσκεψη για τη Βιωσιμότητα

Στη Διεθνή Διάσκεψη για τη Βιωσιμότητα που οργανώνει η Ευρωπαϊκή Ακαδημία Βιώσιμης Ανάπτυξης (EΣA) συμμετέχει η EuroCharity ως επίσημος χορηγός επικοινωνίας, αποδεικνύοντας ακόμα μία φορά τη δέσμευσή της στην στήριξη πρωτοβουλιών με στόχο την προαγωγή του διαλόγου για την αειφορία. Ο κ. Peter Michel Heilmann, Πρόεδρος της EuroCharity, θα συμμετάσχει με ομιλία στις εργασίες της 8ης Οκτωβρίου, ημέρας αφιερωμένης στην ενέργεια με ιδιαίτερη έμφαση στις μεγάλες επιχειρήσεις και στο ρόλο των στελεχών ως παράγοντες αλλαγής στους μεγάλους οργανισμούς.

Η εναρκτήρια Διεθνής Διάσκεψη για τη Βιωσιμότητα πραγματοποιείται από 1 έως 14 Οκτωβρίου, στο Δράπανο Κρήτης (Ν. Χανίων), ενώ οι ενότητες που θα καλυφτούν μέσα από ομιλίες και διαδραστικά εργαστήρια έχουν ως εξής:

1.      Βιώσιμη δόμηση
2.      Εφαρμογή της βιωσιμότητας στις επιχειρήσεις
3.      Στρατηγική αλλαγή των επιχειρήσεων προς τη βιωσιμότητα
4.      Στρατηγικές αλλαγές στα επικρατή συστήματα

Επίσης, το Σάββατο, 6 Οκτωβρίου η ΕΣΑ διοργανώνει ένα χορό ενίσχυσης του Ιδρύματος Sara Hope (sarashopefoundation.co.uk) και του εκπαιδευτικού προγράμματος «Συμβιώνω με τα Ζώα γύρω μου» (sumvionometazoa.wordpress.com) με θέμα τη φυσική ομορφιά, με τη συμμετοχή του κ. Peter Michel Heilmann, ενός εκπροσώπου της Apivita, αλλά και της τοπικής αυτοδιοίκησης, ενώ θα υπάρξει κάλυψη από εφημερίδα εθνικής εμβέλειας.

Η ΕΣΑ (European Sustainability Academy) είναι ένα νεοσύστατο εκπαιδευτικό και ερευνητικό κέντρο για τη βιώσιμη επιχειρηματικότητα και ηγεσία. Βρίσκεται στο Δράπανο, στον Αποκόρωνα του νομού Χανίων στην Κρήτη, ενώ στεγάζεται σε ένα οικολογικό κτίριο από αχυρόμπαλες και πλιθιές σε έναν παλιό ελαιώνα.  Λειτουργεί ως κοινωνική επιχείρηση, επανεπενδύοντας  τα έσοδα  στην έρευνα και την εκπαίδευση στη βιώσιμη διοίκηση επιχειρήσεων και στηρίζοντας κοινωνικές και περιβαλλοντικές πρωτοβουλίες στην περιοχή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ