Wasser Berlin International: Το συνέδριο για την τεχνολογία ύδατος και διαχείρισης αποβλήτων

Στις 26-29.03.2019 θα πραγματοποιηθεί η 18η Διεθνής Ειδική Έκθεση και Συνέδριο Ύδατος και Διαχείρισης Αποβλήτων WΑSSER BERLIN INTERNATIONAL 2019. Η WASSER BERLIN INTERNATIONAL λαμβάνει χώρα στο Βερολίνο κάθε δύο χρόνια.

Κατά την περίοδο αυτή δημιουργείται σ’ ένα από τα μεγαλύτερα εκθεσιακά κέντρα της Γερμανίας ένα αυτόνομο φόρουμ, στο οποίο παρουσιάζεται ολοκληρωμένα η τεχνολογία ύδατος και διαχείρισης αποβλήτων. Έχουν προγραμματιστεί συνέδρια και παρουσιάσεις υψηλού επιπέδου, τα οποία αποτελούν σημείο αναφοράς για τους επαγγελματίες όλου του κόσμου.

Στην τελευταία διοργάνωση συμμετείχαν 450 εκθέτες από 26 χώρες, οι οποίοι παρουσίασαν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, στους 19.273 εμπορικούς επισκέπτες. Αξίζει να σημειωθεί, ότι το 25% των επισκεπτών ήταν εκτός Γερμανίας και συμμετείχαν επιχειρηματικές αποστολές από 20 χώρες. Το 84,3% των εμπορικών επισκεπτών δήλωσε ικανοποιημένοι με την έκθεση, ενώ 10% δήλωσε, ότι έκλεισε εμπορικές συμφωνίες.

Τα εκθέματα της WASSER BERLIN INTERNATIONAL είναι:

  • Ανεύρεση και επεξεργασία ύδατος, αξιοποίηση βρόχινου νερού
  • Δίκτυα διανομής ύδατος και εξαρτήματα υδροδοτικών αγωγών
  • Υδραυλικά, αντλίες, ανυψωτικά συστήματα
  • Τεχνολογία μέτρησης, ρύθμισης και χημικής ανάλυσης
  • Προστασία υδάτων, υπόγειων υδάτων και εδάφους
  • Πρώτες ύλες και βιομηχανικός εξοπλισμός

Highlight της WASSER BERLIN INTERNATIONAL 2017 ήταν το συνέδριο Iran Conference, αποτελώντας την αρχή για μελλοντική συνεργασία του Ιράν με τη Γερμανία αλλά και την Ευρώπη γενικότερα σε θέματα διαχείρισης υδάτων και αποβλήτων.

Επίσης ο ειδικός τομέας FLOOD MANAGEMENT BERLIN, παρουσιάστηκε για δεύτερη φορά στην έκθεση, με θέμα την πρόληψη και διαχείριση καταστροφών, αλλά και τα αντιπλημμυρικά έργα και τη συλλογή νερού (υδροτεχνική). Στο εξειδικευμένο Συνέδριο στο θέμα αυτό, παρουσιάστηκαν βιώσιμες λύσεις, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι συνέπειες της κλιματικής αλλαγής.

Η έκθεση προσέφερε επίσης σε εκθέτες και επισκέπτες  Match Making & Guided Tours, προωθώντας έτσι ακόμη περισσότερο τη δημιουργία συνεργασιών.

Στα πλαίσια της WASSER BERLIN INTERNATIONAL 2017, διεξήχθηκαν και πάλι οργανωμένα τουρ σε εργοτάξια του Βερολίνου για κατ’ ιδίαν γνωριμία με τις νέες τεχνολογίες ύδατος, τα λεγόμενα Excursion Schausstelle WBI, καθώς και ειδικά συμπόσια για κατασκευή αγωγών, τεχνολογίες περιβάλλοντος και διαχείρισης αποβλήτων. Το δεύτερο Blue Planet Forum έλαβε επίσης χώρα με μεγάλη επιτυχία, με κεντρικό θέμα: “Wastewater – the Untapped Resource”. Η συμμετοχή στο φόρουμ είναι δωρεάν.

Iστοσελίδα της έκθεσης: www.wasser-berlin.de
Για κάρτες εισόδου με μειωμένη τιμή και επιπλέον 10% έκπτωση για τα μέλη, μπορείτε να απευθυνθείτε στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, αποκλειστικό αντιπρόσωπο του Εκθεσιακού Οργανισμού του Βερολίνου στην Ελλάδα, στην Αθήνα, τηλ.: 210 64 19 037, στη Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310 32 77 33 και στην ιστοσελίδα: www.german-fairs.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ