FF Group: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Φιλανθρωπικό Bazaar για το Μαζί για το Παιδί

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το  Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Bazaar του Ομίλου FF Group, που στόχο είχε την ενίσχυση του έργου της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί». Συγκεκριμένα, ο Όμιλος FF Group θα στηρίξει για έναν ολόκληρο χρόνο την τηλεφωνική γραμμή βοήθειας 115 25 και το Συμβουλευτικό Κέντρο της Ένωσης που έχει βοηθήσει τον τελευταίο χρόνο περισσότερα από 7.000 άτομα.

Συγκινητική υπήρξε η ανταπόκριση του κόσμου που επισκέφθηκε το Bazaar και στήριξε τη σημαντική αυτή πρωτοβουλία. Καθοριστική για την επιτυχημένη διεξαγωγή του Bazaar ήταν η συμβολή εργαζομένων και συνεργατών του Ομίλου FF Group. Πιο συγκεκριμένα οι εργαζόμενοι του Ομίλου και της εταιρείας – μέλους του Ομίλου QIVOS, καθώς και ο συνεργάτης XLARGE(εκτυπώσεις) πρόσφεραν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους σε όλη τη διάρκεια της λειτουργίας του φιλανθρωπικού Bazaar.

Οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να επιλέξουν από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων όπως Folli Follie, Nike, Juicy Couture, Calvin Klein, Converse, Ted Baker, UGG, Guess, G-Star Raw, Monnalisa, Samsonite, Shiseido κ.α. σε μοναδικά προσιτές τιμές και να στηρίξουν με τον τρόπο τους το έργο του «Μαζί για το Παιδί».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ