Forthnet: Στηρίζει το «Silver Alert Hellas»

Η στήριξη στο συγκεκριμένο πρόγραμμα εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί ο Όμιλος Forthnet. Το Εθνικό πρόγραμμα «Silver Alert» αφορά στην έγκαιρη και έγκυρη ειδοποίηση των πολιτών σε περιστατικά εξαφάνισης ηλικιωμένων και έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο, ως προς την επίτευξη των στόχων του, ήδη από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του.

Διατηρώντας τη δέσμευσή του για ενεργή συμμετοχή σε ενέργειες και δραστηριότητες με επίκεντρο τον άνθρωπο και ιδιαίτερα τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, όπως οι ηλικιωμένοι, ο Όμιλος Forthnet στηρίζει την εν λόγω πρωτοβουλία, με την παροχή προς το πρόγραμμα «Silver Alert Hellas» της Εθνικής Γραμμής SOS 1065.

Ο Κωνσταντίνος Ανανιάδης, εκπρόσωπος της Διεύθυνσης Εταιρικής Επικοινωνίας του Ομίλου Forthnet, δήλωσε, στο πλαίσιο της Συνέντευξης Τύπου, που πραγματοποίησε η ΜΚΟ Γραμμή Ζωής, με θέμα τον απολογισμό του προγράμματος «Silver Alert Hellas»:  «Ο Όμιλος Forthnet συμμετέχει ενεργά, για δεύτερη συνεχή χρονιά, στις προσπάθειες των ανθρώπων της Γραμμής Ζωής, εντάσσοντας το «Silver Alert Hellas» και την Εθνική Γραμμή SOS 1065 στις βασικές και σταθερές ενέργειες Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου. Ευελπιστούμε ότι το εν λόγω πρόγραμμα θα αποτελέσει σημείο αναφοράς και για άλλες συναφείς πρωτοβουλίες και είμαστε περήφανοι που στηρίζουμε τους ηλικιωμένους ανθρώπους, για τους οποίους αισθανόμαστε ευγνώμονες για τα μαθήματα ζωής που μας δίνουν καθημερινά, όχι μόνο με λόγια, αλλά και με πράξεις».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ