KPMG: Πραγματοποιεί το 21ο Συμπόσιο Ανθρώπινου Δυναμικού με θέμα «Digital HR»

H KPMG σε συνέχεια των προηγούμενων πετυχημένων διοργανώσεων πραγματοποιεί στις 13 Φεβρουαρίου το 21ο Συμπόσιο Ανθρώπινου Δυναμικού με θέμα «Digital HR».

Διακεκριμένοι ομιλητές από την Ελλάδα και τη διεθνή αγορά μοιράζονται μαζί μας νέα δεδομένα για την ψηφιοποιημένη εποχή στον τομέα του ανθρώπινου δυναμικού και συγκεκριμένα: βέλτιστες πρακτικές, αλλαγές σε θέματα κουλτούρας, νέα μοντέλα ηγεσίας, συζήτηση για την αποτελεσματικότητα του λογισμικού agile, οι αλλαγές λόγω του νέου κανονισμού GDPR και πολλά ακόμα!

Άραγε, το Digital HR αποτελεί απειλή ή ευκαιρία; Επανάσταση ή αναμενόμενη αλλαγή; Ποια είναι η σχέση της Ηγεσίας και του HR; Υπάρχει εταιρική «ψηφιακή κουλτούρα»; Τι είναι το agile HR, πως εφαρμόζεται και πως μετριέται; Ποιους τομείς του ανθρώπινου δυναμικού θα επηρεάσει ο νέος κανονισμός GDPR; Αυτά είναι ορισμένα από τα ερωτήματα που καλούνται να απαντήσουν και να συζητήσουν διακεκριμένοι ομιλητές της Ελλάδας και της διεθνούς αγοράς μέσα από παρουσιάσεις των επαγγελματικών τους εμπειριών και βέλτιστων πρακτικών.

Κεντρικοί ομιλητές:

  • Ο John Mattone, coach του Steve Jobs και νούμερο 1 σε Intelligent Leadership, και νούμερο 2 Executive Coach Παγκοσμίως, θα απαντήσει στο ερώτημα «πώς κάνουμε τους ανθρώπους μας ευτυχισμένους και αποδοτικότερους στην επιχείρησή μας;»
  • Ο Nico Orie, Vice President, HR Strategy & Operations, Coca- Cola European Partners θα μιλήσει για τις πρόσφατες στρατηγικές αλλαγές και αποφάσεις στην εταιρεία για την μετάβαση στην ψηφιακή εποχή.
  • Ο Fons Trompenaars, Διευθυντής του κέντρου ερευνών σε θέματα κουλτούρας, καινοτομίας, δημιουργικότητας και αειφόρου ανάπτυξης, θα τους τρόπους με τους οποίους η ανάπτυξη των ανθρώπων πρώτα σε ατομικό, ύστερα σε ομαδικό και εν τέλει σε εταιρικό επίπεδο μπορεί να ωφελήσει την επιχείρηση.

 

Ομιλητές:

  • Γκόλφω Αγαπητού, Βοηθός Γενικός Διευθυντής, Head of People Talents, Eurobank
  • Νατάσσα Πασχάλη, Head of People Engagement, Eurobank
  • Νίκος Δρανδάκης, Ιδρυτής & CEO, Beat
  • Στάθα Κρεμμύδα, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού Νοτιοανατολικής Ευρώπης, Nokia
  • Μαρίκα Λάμπρου, CEO, ΚΑΥΚΑΣ
  • Φραγκίσκη Μελίσσα, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού, Vodafone
  • Άρης Μιχάλης, HR Processes & Information Systems Senior Manager Fixed & Mobile, Όμιλος OTE
  • Μαρία Πατακιούτη, Human Resources Head, Greece & Cyprus, AIG Greece
  • Κυριάκος Πιερρακάκης, Διευθυντής Eρευνών, διαΝΕΟσις.
  • Σπύρος Τάσσης, Δικηγόρος LLM, Πρόεδρος ΕΠΠΔΙ, Μέλος ΕΝΠ, co-chair IAPP Greek KnowledgeNet chapter.

 

Ο Αντιπρόεδρος & Επικεφαλής Συμβουλευτικού Κλάδου της KPMG, Βαγγέλης Αποστολάκης δηλώνει: «Ξεκινώντας την πορεία του στην 3η πλέον δεκαετία, το 21ο Συμπόσιο Ανθρώπινου Δυναμικού έχει στον πυρήνα του θέματα και αλλαγές που απασχολούν το HR στο δρόμο προς την ψηφιακή εποχή. Είμαστε περήφανοι που για ακόμη μία χρονιά δίνουμε την ευκαιρία σε στελέχη του HR να ενημερωθούν αξιόπιστα, να προβληματιστούν δημιουργικά, να συναντήσουν συναδέλφους και να ανταλλάξουν απόψεις και να πάρουν μαζί τους υλοποιήσιμες βέλτιστες πρακτικές και ιδέες για την ενσωμάτωση προς όφελος των εταιρειών τους και των εργαζομένων σε αυτές.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ