ANT1: Συγκέντρωσε πάνω από 265.000 ευρώ για το Χαμόγελο του Παιδιού

Φέτος, καθ’ όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, ο ΑΝΤ1, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, «Κάθε Παιδί, μια Αγκαλιά», βρέθηκε καθημερινά, μέσα από στοχευμένες ενέργειες, στο πλευρό των παιδιών του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», με στόχο να εξασφαλίσει τα απαραίτητα για τη διατροφή τους, για τα επόμενα χρόνια.

Συνοδοιπόροι στην πρωτοβουλία του ΑΝΤ1, οι Έλληνες τηλεθεατές που από την πρώτη στιγμή «αγκάλιασαν»  τα παιδιά, μέσα από τη συγκεκριμένη ενέργεια. Όλο το διάστημα, τα μηνύματα αγάπης και προσφοράς μεγάλωναν μέρα με τη μέρα, με την εντυπωσιακή ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του ΑΝΤ1. Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 56.600 κλήσεις και περισσότερα από 33.400 sms στο 19810, συγκεντρώνοντας περισσότερα από € 265.000, εξασφαλίζοντας 110.281 γεύματα για τα παιδιά που υποστηρίζει ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Δεκάδες δημοσιογράφοι, παρουσιαστές, συντελεστές εκπομπών, ραδιοφωνικοί παραγωγοί του Easy 97.2 και Ρυθμός 9.49, παρουσιαστές του NETWIX, αγαπημένοι πρωταγωνιστές σειρών του ΑΝΤ1, γνωστοί ηθοποιοί και εκπρόσωποι εταιρειών, βρέθηκαν στις δομές και στα σπίτια του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», προσφέροντας δώρα, αμέτρητα χαμόγελα και αγκαλιές στα παιδιά που μεγαλώνουν εκεί. Επιπλέον, συνομίλησαν με τους υπεύθυνους του Οργανισμού και ενημερώθηκαν για τις πολλαπλές δράσεις και το έργο του.

Ακόμη, την ενέργεια στήριξαν το σύνολο των συντελεστών των ενημερωτικών και ψυχαγωγικών εκπομπών του ΑΝΤ1.

Ο ΑΝΤ1 για δεύτερη συνεχή χρονιά, μαζί με όλους εσάς, στήριξε και φέτος έμπρακτα τα παιδιά από τον Οργανισμό  «Το Χαμόγελο του Παιδιού», εξασφαλίζοντάς τους, το πιο βασικό αγαθό. Τη διατροφή τους για τα επόμενα χρόνια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ